1. Parę słów o sobie:
Witam, nazywam sie Piotr lat 20 moja największą pasja są komputery wiele lat poświeciłem informatyce. Wiele czasu poświęcam na surfowaniu w internecie na forum Tibia.pl konto założyłem 21-12-2006.
Obecnie mieszkam w Angli i uczęszczam do Collage.
Inne zainteresowania: Sport, gry, podrożę.
2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach:
Tak jak napisałem wyżej konto na forum założyłem 21-12-2006 jako user staram sie za każdym razem pomagać gracza jak tylko mogę i nie chodzi mi tylko o forum.
3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst);
Jako ze od 3 lat mieszkam w Angli uważam ze mój język Angielski jest na poziomie bardzo dobrym. Wiec przetłumaczenie tekstu nie powinno być tu żadną przeszkoda.
4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę):
Przygodę z Tibia zaczelem około 6 lat temu pierwszy świat na którym grałem to Isara przygodę zakończyłem na lvl 64 EK, po tym przeniosłem sie na Aldore gdzie wbiłem 45 lvl MS i rozpocząłem grę na Askarze i uważam to za najpiękniejszy okres z mojej Tibijskiej kariery bo tak naprawdę tu sie wszystko na poważnie zaczęło oraz skończyło. Na Askarze walczyłem w każdej głównej wojnie grzałem pz około roku by wyczekać moment i wraz z kumplami powrócić i przejąc serwer tak tez sie stało 2-3 letnia wojna zakończyła sie naszym raczej już pewnym zwycięstwem podczas tego pomagaliśmy w wojnach na Adlorze, Isarze, Nebuli, Galanie, Pandori nie pisze tego by sie przechwalać tylko po to by pokazać ze są gracze którzy lubią expic, robić questy ja jestem osoba która widzi duża przyjemność w wojnach w tej grze nie bierzcie tego mi za złe ale gdyby nie ta wojna nie poznał bym tylu ludzi, z którymi spotykamy sie czasami na zjazdach.
Moje osiągniecie lvl 65EK (Sprzedany) - 110rp/45ms (ten sam acc sprzedany) - 115EK (Active) - 90 RP (Active)
5. Pomysły na rozwój strony:
Z mojego pkt 4 można wywnioskować ze bardzo interesuje sie światami w Tibi oraz ludźmi, którzy tam grają tak jak napisałem grałem na wielu serwerach znam wielu świetnych graczy. Chodzi mi o to by w jakiś sposób donosić świeże i potwierdzone interesujące informacje o graczach i o światach. Nie będę pisał więcej bo to wolał bym przedyskutować już z kimś kto mógłby pomoc mi tu w działaniach.
6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?
Mam sporo wolnego czasu, jestem otwartym człowiekiem lubię poznawać ludzi, lubię pomagać, lubię pisać oraz lubię czytać

A tak poważnie już wcześniej myślałem by dołączyć do supportu lecz powstrzymałem sie z tym może właśnie teraz nadszedł mój czas.
7. Czym najchętniej byś sie zajął (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy);
Jestem otwarty na propozycje supportu nad tym czym bym sie najchętniej zajął wolał bym już pogadać bezpośrednio z osoba/osobami odpowiedzialnym za to.
Ale każdy z działów wygląda na interesujący.
8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
Wszystko co zaczynam zawsze kończę i robie to najdokładniej jak tylko mogę.
Wiem bardzo dobrze na co sie pisze a wiec reszta zależy już od was.
Pozdrawiam.