Zobacz pojedynczy post
stary 18-04-2009, 20:09   #63
Benignus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 10 2008

Domyślny

1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca);
Kamil, 14 lat, zainteresowania to game developing i czytani ciekawostek i artykułów o różnych nie wyjaśnionych sprawach, oprócz tego lubie musicale (nie takie typu High School Musical) i tak jak każdy to lubię słuchać innych typów muzyki ale jednak Musciale żądzą, co do filmów to lubię horrory,szczególnie zombie survivals, ulubiony to 28 weeks later. Moja szkoła to Junior High School, 8 klasa, lekcje od 9-15, po wakacjach idę do Akadami Kariery (Carrer Academy) więc od ok 7:30-16 nie będzie mnie w domu + życie społeczne lecz jeszcze pozostanie kilka godzin na nudzenie się...

2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach;
Doświadczenie, co mam przez to rozumieć? Nie pcham się nigdzie jak wiem że nie będę tam za dobry. Tak swoją drogą to na forum jestem długo, miałem inne konto ale i tak nie długo bo po co mi konto? Żeby potem numerki pokazywać i mówić jak to ja jestem pro elo ziom?

3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst);
Mieszkam w USA parę lat a co do tłumaczenia dłuższych tekstów to na pewno nie da się przetłumaczyć od tak, bynajmniej ja tak mam (chyba że nie ja będę redagował ).

4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę);
Poziom, co ma poziom do czegokolwiek... ok to jadziemy, 8,8,8,8,8,8,8,8,45,58,78,85,1,6 w kolejności, osiągnięcia to może np. 85 dist i 58 level w 3 tyg.? Czasu poświęcam zero bo nie chce mi się już w nic grać.

5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie);

Nie będę się mądrzył tylko po to żeby pokazać jaki jestem kreatywny etc. ale mój pomysł to obniżenie ilości reklam flash? O i jeszcze jak chcecie to możecie mnie pochopnie wybrać do supportu ale to tylko taki mój pomysł na rozwój.

6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?

Przetestować się, dać pomoc graczom , zająć się czymś, chęć pomocy osobom które pomogły mi rozpocząć przygodę z Tibią

7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy);
Raczej obojętne, tłumaczenia długich tekstów to raczej mi się nie chce, mapy też nie ale jak trzeba będzie to czemu nie?

8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?

Bo zawsze chciałem coś tworzyć ale jakoś samemu to tak głupio, jak chcecie żebym pisał o moim niesamowitym optymizmie itp. to piszcie na pw

Ostatnio edytowany przez Benignus - 18-04-2009 o 20:20.
Benignus jest offline