Zobacz pojedynczy post
stary 18-04-2009, 21:14   #66
Zaalaos
Guest

Domyślny

1. Konrad 16 lat. Uczęszczam do 3 klasy gimnazjum za 4 dni pisze testy. Interesuję się wszystkim co ma rpg w nazwie, wliczając systemy papierowe, muzyka, chemia z ukierunkowaniem na modelarstwo rakietowe i pirotechnike.
2. Na tibia.pl mam niemalże zero postów. Mimo tego przeglądam tematy dosyć często. Na innych forach jestem znany jako niezły dyskutant. Byłem moderatorem na forum klanu Shadows (klan grający we wszystko, teraz Gunz i MU).
3. Uczęszczam na zajęcia pozalekcyjne z J. Angielskiego. W tym roku zdaje FCE. Z testów próbnych uzyskuję ok. 80%. Przetłumaczę niemal wszystko i od ręki.
4. W Tibię gram od dosyć dawna, lecz z sporymi przerwami. Teraz gram magiem którym zdobyłem 20 lvl. Gram w niemal każdy piątek, sobotę i niedzielę po +/- 2h. Czasem też w inne dni tygodnia.
5. Narazie pomysłów nie mam.
6. Mam w weekendy dużo wolnego czasu do zagospodarowania. Czy istnieje lepsza forma wykorzystania go od pomagania w rozwoju polskiej strony o Tibii?
7. Mogę chętnie zajmę się tłumaczeniami, questami oraz potworami. Nie przetrawię tylko map.
8. Nie mam problemów w pracy pojedynczo, jak i w grupie. Jestem w stanie wykonać wszystkie postawione mi zadania. Pracuje sumiennie, jak coś zacznę to kończę.

Ostatnio edytowany przez Zaalaos - 18-04-2009 o 21:17.