1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca);
Mam na imię Robert, 18 lat, interesuję się informatyką, grafiką, muzyką, serialami (dokładniej serial Dexter, Lost, Prison Break) oraz jeżdżę trochę poważniej na rolkach. 2LO (mat-inf-fiz).
2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach;
Moje konto na forum istnieje od 1.5~ roku, nie byłem Supporterem ani nic w tym stylu. W tamtym roku pomagałem newbie 'w' Tibii, a dokładniej z pytaniami związanymi z 'gdzie expic plx' czy 'plx ile kosztuje bleu rope na arkani'; w tym roku jestem trochę mniej aktywny, ale często przesiaduję na forum i śledzę różne tematy związane z grą czy OWiONem. Nie tworzę żadnej strony www, nie jestem na żadnej moderatorem, ale czasem zmieniam zawartość strony mojego klanu w grze Call of Duty 4.
3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst);
Angielski - wysoki poziom, dużo nauczyłem się w Tibii przesiadując na forum (jako Senior Tutor) oraz na kanałach typu Game-Chat czy Help. Jestem w stanie przetłumaczyć sensownie dłuższy tekst. Tłumaczenie jest dla mnie czymś ciekawym, ponieważ zawsze do głowy może wlecieć nowe słówko które będzie przydatne w przyszłości.
4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę);
Miałem 98RP na Celeście (deleted), 50~ED na Pacerze (istnieje) oraz inne, słabsze postacie. Posiadałem Senior Tutora. Zawsze interesowały mnie książki Beholderów w Hellgate.
5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie);
Konkursy, loterie - ogólnie coś, co mogłoby zainteresować userów forum i zaangażować ich w rozwój strony.
6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?
Nie będę pisał, że wniosę coś nowego - bo to nie jest prawdą. Chciałbym dołączyć do grona Supporterów, ponieważ mam sporą wiedzę o Tibii i o jej zagadkach, mógłbym opisywać poszczególne expowiska dla każdej profesji (taktyki są teraz sprzed x update'ów), aktualizować Tibia Earth oraz poprawiać zawartość questów.
7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy);
Jestem zdolny do zajęcia się wszystkim, ale nie wyrobiłbym z czasem - tłumaczów jest dużo, mógłbym dopracowywać opisy i taktyki do potworów oraz expowisk, a także questy.
8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
Jestem pracowity, pomocny, mam duże doświadczenie z Tibią (4 lata gry) i chciałbym tą wiedzę stopniowo przekazywać nowym użytkownikom/stałym bywalcom.
Ostatnio edytowany przez robek - 18-04-2009 o 22:15.
|