Zobacz pojedynczy post
stary 18-04-2009, 22:53   #69
Wojt0209
Guest

Domyślny

1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca);
Witam. Mam na imię Wojtek ale mówią na mnie Igor nie wiem dlaczego . Mam 16 lat chodzę do klasy 3 gimnazjum.Interesuję się piłką nożną , informatyką (głównie stronami) , motoryzacją oraz jak najbardziej tibią

2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach;

Projektowałem stronki dla otsów , stron funowskich i innych. Głównie zajmowałem się z acc makerami.

3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst);

Myślę że mój angielski jest bardzo dobry 50/50 z próbnego testu gimnazjalnego , 1 miejsce w województwie , 2 miejsce w Polsce. Lubię tłumaczyć dłuższe teksty dlatego , że doskonalą mój język.

4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę);

Mam 98 Knighta na Honerze , Słynną Aarkę (123 EK z Galany) , swojego czasu miałem 70 RP ( już nie istnieje ( ) i masę 50 + lvli. Aktualnie przygotowuję się do egzaminów gimnazjalnych ale po nich będę miał dużo czasu

5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie);

Proponował bym więcej poradników ( znam dużo ludzi którzy szukają i czytają ) , loterie , konkursy , coś typu erig.net ( ponieważ ludzie nie mają gdzie sprawdzać kto ile expa zdobył kto stracił itd. ) , więcej screnów

6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?

Chcę się przyczynić do większego rozwoju tej stronki , chciałbym aby doświadczeni jak i mniej doświadczeni gracze mogli sprawdzać questy , potwory i przedmioty.

7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy);

Myślę że podołał bym tłumaczeniom bo tak jak pisałem wyżej jestem dobry w te klocki a także mógł bym poradzić sobie z questami.

8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?

Jestem otwarty , lubię pracować w grupie , mam dużo nowych i świerzych pomysłów , dogaduję się z innymi ludźmi , jestem otwarty na nowe pomysły .