Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 18-04-2009, 23:39   #14571
catopierwszynajwiekszy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 12 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sm0Kq Pokaż post
jaga jak swat nie mial kasy to pa na tobie pa tez robili, tide padl przez to ze byl z toba a ty uciekles, nie wiem wogole jak to sie odbylo tam ale moze to ze zajeli sie tide ty nie padles ale nie wazne

mnie makerzy swat zabili bo bylem tam w ph helpnac wam killnac typa, was tez chcieli bic, i paru padlo tam jeszcze

wiec nie jestem frajer i nie ide do tych co po 1 mnie bili po 2 mimo ze bym byl wbil do swat za toba to i tak by mieli na mnie wyjebane tak jak na ciebie gdy robili pa na tobie.. z reszta gadalismy zanim wbiles do swat. to sa ludzie bez zasad

a z tide tutaj przezylem tyle ze bez wachania wbije do war za nim.. jak joinolem inso to vox bylo 3x wiecej i byla to duzo lepiej ogarnieta ekipa, bylo prawie pewne ze wygraja.. nie to co ci ktorzy chca wbic gdy jest czysta sytuacja prawie.. ale tak sie nie stalo

Gralbym humm moze rok wczesniej to bym byl w waszym team i tide moze tez, zzyc sie itp wtedy idize sie za typem , bratem z ekipy wszedzie tak jak wy to robicie i to sie szanuje.. ale nie gralem z wami wprost przeciwnie wczesniej mialem z wami problemy

Nie gram bo jest war?? to looknijcie na moich rl czy graja... nie da sie!! czekalem na ten war ale teraz gra jest niemożliwa w zaden sposob. Problemy z netem mam juz od dluzszego czasu i nie jeden o tym wie, w pol roku wbilem 20 lvl.. bo nie da sie grac, ale to nie moja wina i nie poradze nic na to, moge jedynie gadac z typami od neo ale wiecie jak jest. Przez co nie wiem nawet czy wogole bede jeszcze grac.

---
teraz przegladam jeszcze, i chce poprawic - jaga wbil do swat bo napisal na forum ze swat moze liczyc na jego pomoc a dalej huncil i wpadli po niego wiec juz nie mial wyboru ;p
mysle ze 90% ludzi na danerze w zyciu by tego nie napisalo bo by sie balo o własną dupe i to odroznia jage od nich
catopierwszynajwiekszy jest offline   Odpowiedz z Cytatem