1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca)
Mam na imię Adrian, lat 17. Zainteresowania są ściśle związane z kierunkiem nauczania jaki obrałem, mianowicie informatyka. Uczęszczam do 1-wszej klasy technikum na kierunku technik informatyk. Ponadto koszykówka, telefony komórkowe, akwarystyka.
2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach
Na forum udzielam się od około 2005/06 roku. Byłem także moderatorem na forach związanych z Counter-Strikiem.
3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst)
Angielskiego uczę się czwarty rok, i nie przysparza mi on większych trudności, dlatego i z tłumaczeniem nie byłoby problemu.
4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę)
Poziom 80+, poza tym przez pewien okres czasu byłem Senior Tutorem, ale przez mój 2-miesięczny retried zostałem automatycznie odsunięty od tej funkcji. Na grę poświęcam około 2 godziny w dni powszednie oraz ok. 4 godziny w weekendy
5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie)
Nie chcąc urazić załogi supportu, uważam że przydałaby się większa kontrola w działach ze zdjęciami, ponieważ spotyka się tam dość sporą ilość zbędnego spamu.
6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?
Chciałbym ułatwić forumowiczom znalezienie bezpośredniego sedna ich problemu, alby nie musieli się przedzierać przez liczne zbędnie pisane posty, zaopiekować się odpowiednimi działami jak i zwiększyć kontrolę nad spamem, który niestety jest nieodzownym elementem chyba każdego większego forum. Ponadto chciałbym w pewien sposób pomóc w rozwoju forum.
7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy)
Interesuje mnie przede wszystkim dział Multimedia, lecz jeżeli miałbym wybierać z wyżej wymienionych, to z pewnością w każdym bym się odnalazł.
8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
Myślę że nadawałbym się na tą funkcję gdyż jestem stałym bywalcem forum (odwiedzam je zaraz po włączeniu się przeglądarki). Poza tym, mam spore doświadczenie na innych forach. Jestem też autorem paru (dość prostych) stron internetowych, co umacnia mnie w dziedzinie administrowania itp. Podsumowując: biorąc pod uwagę stosunkowo nieduży wiek, mam spore doświadczenie w tego typu przedsięwzięciach, oraz jestem aktywny na forum.
Ostatnio edytowany przez Endrek_Knight - 19-04-2009 o 00:02.
|