1.Witam.!Mam na imię Andrzej,mam 15 lat.Interesuje się siatkówką,(kocham ten sport) oraz jedzeniem.Jestem uczniem 2 klasy gimnazjalnej.
2.Musze się przyznać,lecz dzisiaj założyłem konto na forum tibia.pl.Zrobiłem to ponieważ zainteresował mnie wątek "Nabór do Supportu" na str.tibia.pl.
3.Wcale nie jestem orłem z języka angielskiego,lecz posiadam wspaniały słownik który pomoże mi tłumaczyć nawet długie teksty.
4.W tibie gram od 2007 roku.Zacząłem w ferie zimowe na serwerze Zanera.Moim osiągnięciem jest wbity 42 lvl palladynem.Obecnie gram na serwerze Xantera.Skiluje nową postacią,palladynem gdyż wspominam sobie dawne tibijskie czasy.
5.Chciałbym pomóc stronie ile tylko sił w moich rękach.Jestem pracowity,zacięty,czego się nauczyłem nie tylko w tibii,ale i w sporcie o którym pisałem w 1. punkcie.Lubie wyzwania.Strone chcę szczególnie umocnić umieszczając na niej nowe poradniki,sugerujące pomoc nie doświadczonym graczom.
6.Chce dołączyć do grupy support ponieważ uważam iż jest to to o czym zawsze marzyłem-zostać kimś ważnym w gronie innych oraz pomagać innym.
7.Chciałbym aby na rookgaardzie był sekretny quest na zdobycie Spike Sworda.Będąc kiedyś rookstayerem bardzo mnie to intrygowało.Ogólnie zajmuje się wykonywaniem questów-lubie wyzwania.
8.Jestem raczej skromny,chciałbym zostać wybrany gdyż z moją pracowitością nadrobie moje wszystkie negatywne cechy.