Zobacz pojedynczy post
stary 19-04-2009, 00:54   #73
Theatos_Kyth
Użytkownik Forum

Theatos_Kyth's Avatar

Data dołączenia: 21 06 2007

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Divines
Świat: Refugia
Poziom: 220
Skille: 97/86
Poziom mag.: 9
Domyślny

1. Patryk, 20 lat. Ukonczylem Liceum Ogolnoksztalcace o profilu humanistycznym. Na dzien dzisiejszy pracuje w firmie handlowej na stanowisku komputerowym. Zaocznie studiuje filologie angielska na 2 roku.
Zainteresownia - tuning samochodowy, muzyka, koszykowka (streetball).
2. Na forum jestem od dosc dawna, bo od 2005 roku, jednakze konto zrobilem dopiero 21-06-2007. Procz prostych forow nie mialem doczynienia z zadnym z wiekszych projektow.
3. Moj angielski oceniam na bardzo dobry. Nie mam problemow z przetlumaczeniem wiekszych czy mniejszych tekstow.
4. Theatos Kyth - 219 ek, Krekor Bogdan - 142 ed, Sir Baus - 106 rp, Laska Saint - 127 ek i kilka mniejszych lvl'i. Obecnie na gre poswiecam od 2 do 5 godzin dziennie. Na 2 kontach posiadalem tutora, jednak przez okres niegrania zniknal.
5. Moje propozycje to:
*Wprowadzenie dzialu z fotkami z zycia realnego ( coraz wiecej tematow typu "rl fotki z Harmonii" robia balagan w temacie ze zdjeciami z tibii ).
*Polepszenie dzialu z poradnikami.
Cos by sie jeszcze znalazlo.
6. Jestem czestym bywalcem tego forum. Moje pomysly moga przydac sie w przyszlosci. Chcialbym sprawdzic sie na pozycji supportera, by moc starac sie o moderatora.
7. Tlumaczenia, spoilery, poradniki.
8. Jestem osoba kreatywna. Moja znajomosc jezyka angielskiego przyda sie do tlumaczenia. Ogolem jestem fajny
18:31 Kwadratus [185]: NAUCZYLEMM SIE NOWYCH
18:31 Kwadratus [185]: SLUW NA ANGIELSKIM
18:31 Amin Ascril [173]: a na polskim?
Theatos_Kyth jest offline