1. Mam na imię Michał (lat 15), mieszkam w województwie Śląskim. Interesuję się informatyką oraz nauką języków (angielski i niemiecki).
2. Na forum tibia.pl jestem już dobre pare lat i zawsze tępie spam oraz udzielam się w "Tajemnice Rookgaardu".
3. Angielskiego uczę się 6 lat, więc znam go dość dobrze (sam czytam i tłumacze newsy z tibia.com). Znam też niemiecki jak co

4. Na grę moim 29 knightem i 22 druidem (UHmaker) poświęcam jakieś 2-3h dziennie oraz staram się (knightem) wykonać wszystkie możliwe questy.
5. Moim zdaniej serwis jest dobry tylko trzeba wprowadzić pare poprawek przy questach (nowe mapki, opisy) gdyż niedawno pozmieniano te i owe miejsca w tibi i mapki w tym serwisie są często bezużyteczne.
6. Ponieważ chciałbym się tu udzielać np. naprawiać błędy na stronie (patrz punkt 5.) oraz myślę że to ciakwe przeżycie.
7. Jak już tu wspomniałem najlepiej to questami ale mogę też robić drobne poprawki innych działów oraz tłumaczenia.
8. Myślę że jestem odpowiedzialny i skrupulatny oraz mam duże doświadczenie z Tibią (koledzy korzystają ze mnie jak z tibiawiki

).