Zobacz pojedynczy post
stary 19-04-2009, 15:50   #80
Hazar
Guest

Domyślny Support

1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca);
--Nazywam się Przemek moje pseudonim szkolne to "Sopel" po ojcu mam 15 lat chodze do II klasy gimnazjum , interesuje się komputerami , piłką nożną

2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach;
--Byłem kiedyś moderatorem strony mojego klanu w grze Counter Strike, korzystam od zawsze z tibi.pl lecz na forum dopiero zaczynam ale szybko tutaj sie rozwinę

3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst);
-- od pierwszej klasy podstawówki mam 4h angielskiego w szkole a poza tym 2 razy w tygodniu po 1h dodatkowy angielski od 3 lat, przetłumaczenie tekstu to żaden problem

4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę);
Mój największy lvl to 80elite knight (tą postać sprzedałem) , aktualnie 60 lvl Royal Paladyn a także 40 Elder Druid , w tygodniu poświęcam od 2 do 4godzin a w weekendy oraz dni wolne od szkoly dużo dłużej

5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie);
--Moim pomysłem jest stworzenie działu historii Tibi a także dział opowieści na którym użytkownicy mogliby opisywać wszelkiego rodzaju legendy Tibijskie

6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?
--Ponieważ chciałbym przyczynić się do rozwoju strony Tibia.pl a także wiąże swoją przyszłość z Tibią oraz stronami internetowymi

7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy);
--Najchętniej zająć się moge mapami ponieważ miałem i mam aktualnie pacc'a i zwiedzam chętnie wszystkie krainy Tibijskie, mógłbym także zająć się przedmiotami

8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
--Ponieważ jestem osobą odpowiedzialną (o czym mówi moja średnia - 5,11) , lubię także pracować z innymi osobami i poprostu zależy mi na tym żeby Polacy pokazywali się z jak najlepszej strony w świecie Tibi

Dziękuje za przeczytanie i Pozdrawiam :
Hazar

Ostatnio edytowany przez Hazar - 19-04-2009 o 16:28. Powód: Błąd ortograficzny - każdemu się zdarza :)