Cytuj:
1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca);
|
1. Marcin, 17 lat. Pochodzę z Płocka. Uczeszczam do liceum ogólnoksztalcącego. Ogólnie jestem humanistą, interesuję się językiem polskim, historią oraz kulturą (kino, muzyka, literatura, ksiażki, itp.). Interesuję się również geografią oraz informatyką.
Cytuj:
2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach;
|
2. Forum tibia.pl regularnie odwiedzam od około 2-3 lat, lecz wcześniej sie tu nie udzielałem. Jestem aktywnym użytkownikiem na takich forach jak tibia.org.pl oraz elektroda.pl, posiadam tam swietną reputację.
Cytuj:
3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst);
|
3. Wydaje mi się, że nie miałbym problemu z tłumaczeniem tekstów. W szkole z angielskiego zawsze miałem czwórki
Cytuj:
4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę);
|
4. W Tibię gram od wersji klijęta 7.3~, oczywiście z przerwami. Moje dwa największe osiągniecia to 94 Elder Druid na Aldora (było to na około 7.4~, niestety, postać sprzedana) oraz aktualna moja postać, 95 Elite Knight na Pacera. Posiadam również dużą ilość postaci w przedziale 10-30 lvl na różnych światach. Gram również na Rookgardzie, gdzie mam 27 lvl.
Cytuj:
5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie);
|
5. Zaktualizować opisy questów, dodać do nich bardziej szczegółowe zdjęcia, dokładniej opisać sposoby walki oraz występowanie danego potwora. Wiem, że wielu graczy ma problem z niezbyt dokładnymi owymi opisami. Chciałbym je poprostu polepszyć. Pozatym aktualizacja Tibian Earth.
Cytuj:
6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?
|
6. Poprostu, chcę uczestniczyć w rozwoju tego serwisu, pomagać innym. Pozatym mam dosyć dużo wolnego czasu który mogłbym zainwestować w ten serwis
Cytuj:
7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy);
|
7. Aktualizacja questów, potworów, map, itp. Moge również zadowolić się inną powierzoną pracą.
Cytuj:
8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
|
8. Jak już pisałem, bardzo chciałbym uczestniczyć w rozwoju tego serwisu, mam sporo wolnego czasu który mógłbym poświecić na realizację moich planów z punktu 5. Dbam o język oraz styl wypowiedzi. Jestem opanowany i odpowiedzialny.