1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca)
Tak więc, mam na imię Patryk, mam 15 lat. Interesuję się można powiedzieć wszystkim po kolei ;] Chodzę do drugiej klasy gimnazjum w Lublinie na profilu informatycznym.
2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach
Na tym forum jestem od ok. 2005-2006 roku.To konto założyłem dopiero niedawno, pod koniec 2008 roku. Posiadam także konta kolejno: TibiaSpy, Hunted.Pl i inne stronki poświęcone Tibi. Byłem administratorem strony o szkole <lol2> A także moderatorem stronki o moim klubie piłkarskim.
3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst)
Mój angielski jest raczej na poziomie zaawansowanym. Chociaż jestem bardzo młody, od 2 klasy podstawówki chodzę na dodatkowe zajęcia językowe. Jestem obeznany w tej dziedzinie. Na forum.tibia.com mam ponad 1000 postów, ale wbrew pozorom nie jestem spamerem <:
4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę)
No trochę tego jest, mogę się czymś pochwalić. Posiadam <aktualnie> 135 RP na świecie Secura, gram w Tibie od +- 2006 roku. Poświęcam na grę ok. 2-4h na tygodniu i w weekendy czas online dochodzi do 6 godzin w zależności czy robię jakiś quest service.
5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie)
Mam wiele pomysłów. Moim takim kluczowym jest wprowadzenie punktów reputacji. Widziałem je na wielu forach i to na prawdę jest niezły pomysł, a także licznik postów, aby zobaczyć wiarygodność innego użytkownika.
6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?
Tak więc, spędzam bardzo dużo czasu na tym forum, gdy afkuje lub wracam ze szkoły, odstresowuje się czytając tutaj nowinki, dyskutować, to mnie odpręża po szkolnym dniu. Po prostu lubię to forum : )
7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy);
Questy, potwory, tłumaczenia
8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
Jestem doświadczonym użytkownikiem forum. Nie jestem "zielony" pod względem tibilijskiej wiedzy, mam obszerne wiadomości. Umiem pracować w grupie, zawsze zadbam o odpowiednią atmosfere i ogólnie dlaczego nie? : )
Pan Smerf.
Ostatnio edytowany przez Smerfekk - 19-04-2009 o 17:11.
|