Zobacz pojedynczy post
stary 19-04-2009, 17:49   #83
Jellav
Użytkownik Forum

Jellav's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2008
Lokacja: Białystok

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Throzi
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 50
Skille: 55fish.
Poziom mag.: 50
Jellav ma numer GG 4114224
Domyślny

1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca);
Nazywam sie Łukasz, mam 19lat. Pochodze z małej miejscowości na północnym wschodzie w województwie podlaskim, w Sokółce ( kilka kilometrów od Białegostoku). Najwiekszą pasja w moim zyciu jest sport a podsumowując - siatkówka, uczęszczam do miejscowego klubu sportowego w celu rozwinięcia mego hobby co sprawia mi ogromną przyjemność, niestety życie nie polega na samych przyjemnościach w zwiazku z tym chodze do Liceum Ogólnokształcącego w Sokółce w celu rozwinięcia atutów intelektualnych. Moja klasa to profil językowy (niemiecki, rosyjski oraz angielski) w związku z tym problemamy z językiem są mi obce.
2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach;
Z forum.tibia.pl korzystam praktycznie codziennie, przeglądam zdjęcia, filmy bądz czytam różne artykuły, trwa to od początku gry w tibie, to własnie tibia.pl ukazała i nadała przyjemność tej gry. Rok temu byłem jednym z twórców strony inviolable.pl (strona klanowa gry counter-strike ).
3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst);
Tak jak wcześniej mówiłem, mam styczność z językiem angielskim każdego dnia, ponadto zamierzam rozwijać tą wiedzę w przyszłości poprzez studia na Uniwersytecie w Białymstoku. Tak, jestem w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst.
4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę);
Przygodę z tibią rozpocząłem w 2006 roku, w związku z tym wiele miałem postaci na róznych serwerach. Aktualnie gram na Securze, 106Knigtem, 90Rp, i 50Edem. Gram 3-4godziny dziennie, w tygodniu. W weekendy jeśli jest naprawde nic do robienia to moge posiedzieć naprawde długo .
5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie);
Zdecydowanie polepszenie sytuacji w dziale 'Multimedia'. Ilość moderatorów nie jest wielka, a liczpa spamu, hackerskich linków czy też kłótni jest przerażająca. W związku że mam dosyć wolnego czasu, mógłym uczestniczyc w takowej pomocy.
6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?
Strona tibia.pl uczestniczy w życiu każdego polskiego tibijczyka. Kto nie chciałby uczestniczyć w bezinteresownej pomocy rodakom? Jestem pewny ze nawet niewielki mój wkład w dalsze rozwijanie tej strony nie pójdzie na marne, a bycie moderatorem to jak noszenie niebieskiej peleryny w samej grze. Chcę spróbować podołać tą odpowiedzialność i pomagać innym, szukającym odpowiedzi formułowiczom.

7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy);
Tłumaczenia - angielski nie jest mi obcy, dlaczego nie mialbym wam pomóc?, quest - przeszedłem kazdy mozliwy quest oprocz demon oaka, podstawowe informacje pomogą w udzielaniu odpowiedzi.
8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
Bycie moderatorem to w pewnym sensie immunitet, formulowicze nabieraja pewnego szacunku do danej osoby, jako zwykly formulowicz takze staram sie pomagać lecz moje odpowiedzi są szare, bez barwne. Bycie moderatorem to wyzwanie, które polega na wielkiej odpowiedzialnosci i wiedzy. Nawet jesli nie dorównuje tym progom, mam nadzieje, że spróbować zawsze warto.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mego podania.

~Jell

Friends for ever

Ostatnio edytowany przez Jellav - 19-04-2009 o 17:51.
Jellav jest offline