1. Mam na imię Konrad, mam 14 lat (mam nadzieje że 18 rok życia nie jest wymagany, jeżeli jest to przepraszam). Uczęszczam do drugiej klasy gimnazjum.
Interesuje się informatyką, matematyką oraz chemią.
2. Moje doświadczenie jest znikome. Na forum tibia.pl zaczynam udzielać się dziś, chodź konto założyłem już dawno, mimo to regularnie śledzę tibijskie aktualności, głównie dzięki tej stronie.
3. Angielski u mnie to tylko poziom podstawowy, lecz potrafiłbym tłumaczyć testy z użyciem słownika.
4. W Tibie gram od 2 lat. Mój największy poziom to niestety 20. Gram około godziny dziennie.Co do mojego doświadczenia to można powiedzieć że mimo małego poziomu jest duże, wiem wiele o Tibii.
5. Co do rozwoju strony, proponowałbym wziąć na ramiona dziedzictwo erig.net.
6. Chciałbym pomóc w tworzeniu dzieła jakim jest tibia.pl.
7. Chciałbym pomóc przede wszystkim na forum ponieważ niewiele mógłbym wnieść do strony.
8. Nie jestem typem narcyza, nie potrafię się przechwalać. Jedyną moją cechą która mogła zostać uznana za dobrą jest to że potrafię się przyznać do błędu, oraz to że na pewno niczego (oprócz czasu) nie tracą Państwo przyjmując mnie do Supportu. I jeszcze jedno przyjecie 14-latka do Supportu byłoby chyba precedensem.
|