Zobacz pojedynczy post
stary 19-04-2009, 20:54   #85
MianDa
Użytkownik forum

MianDa's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2006
Lokacja: Kielce

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Honera
Poziom: 56
Skille: 71/70
Poziom mag.: 5
Domyślny

1. Damian, 22 lata, z zainteresowań Tibia, ogólnie rozumiane RPG, gry planszowe, muzyka raczej z tych cięższych brzmień.
2. Doświadczenie praktycznie zerowe, do tej pory bylem raczej czytelnikiem, i właśnie w tym naborze widzę szansę żeby to zmienić, bo po za samą grą, chętnie zajął bym się też czymś więcej jesli chodzi o Tibie
3. Znajomość angielskiego... Hmm... Nie powiem że perfekcyjna, ale fakt jest faktem że rozumiem angielski intuicyjnie i tłumaczenia nie są najmniejszym problemem.
4. W tibie gram od roku 2006, osiągnięć za wielkich nie mam, bo co to jest knight na 56 levelu i sork na 36 ? Cóż, nie łamanie zasad, nie bocenie itp raczej levelingu nie przyspieszają Ale gram sporo, praktycznie codziennie jestem w grze.
5. Pomysły ? Cóż, pewnie by się coś znalazło, chociaż najpierw zamiast dodawać setki nowości zadbał bym o to co już jest, bo bardzo wiele rzeczy jest nieaktualnych, nie widzę sensu w dodawaniu kolejnych bajerów, jeśli to co jest teraz leży nie ruszane. Także mój pomysł to aktualizacja, dogłębna
6. A dlaczego nie ? Lubię pracę, lubię Tibie, lubię tą stronę, więc z przyjemnością pomogę na miarę moich skromnych możliwości w jej tworzeniu
7. Najchętniej zajął bym się tłumaczeniami, ale nie boję się żadnej pracy
8. Patrz pkt 6 Po prostu wiem że się przydam, nie jestem kims kto teraz zobaczył że jest nabór i pomyślał "jee, będzie bajer i czym się chwalić". Moje myślenie raczej skierowało się na tory "będzie dużo pracy, ale dam radę, mogę się przydać więc się zgłoszę" To tyle ode mnie
MianDa jest offline