Cytuj:
1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca);
2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach;
3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst);
4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę);
5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie);
6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?
7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy);
8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
|
1. Mateusz, 17 lat , Ksiązki szczególnie fantastyka

dodatkowo film oraz informatyka.
2. Na tibia.pl jestem od 2007 roku ale żadko tu coś pisze raczej „śledze” tok dyskusji
3. Średnio zaawansowany chcecie próbkę umiejętności dajcie mi na PW jakiś tekst do przetłumaczenia.
4. Gram w tibie właściwie od czasów tibii 7.4 w tej chwili posiadam 30 Palla na Celeście grałem średnio po 4-5 H dziennie ale teraz zbliżają mi się egzaminy więc częściej można mnie znaleźć przed książką ale po egzaminach wszystko powinno wrócić do „normy”
5.Trudne pytanie…Skoro już nie jesteśmy w Support Tibia Fansite to można by np: dodać dział OTS na forum ale nie chce robić rewolucji wiec tylko daje przykład a tak z bardziej realnych skoro zabrakło erig.net to możemy spróbować wyprodukować podobny system losowania jak u niego
7.Tłumaczenia & Potwory ewentualnie jeszcze kuesty
8.Kolejne ciężkie pytanie w samoreklamie nigdy nie byłem dobry ale ok. spróbuje

Czemu więc „powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?” Jestem człowiekiem odpowiedzialny z danego mi zadania wywiązuje się zawsze 100 % .
Dzięki moich szerokich znajomościach dowiaduje się pewnych rzeczy o wiele szybciej niż 99% społeczeństwa .Dodatkowym argumentem będącym moim atutem jest kupa wolnego czasu ( z wyjątkiem opisanej wyżej sytuacji ale ten problem przestanie za tydzień istnieć)
No koniec troche bardziej oficjalnie”
proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
Mateusz L.