Cytuj:
yle, ze chyba troche bezsensu zmuszac taka osobe do przedzierania sie przez "bardzo dojrzale" anime, skoro odrzuca ja sama (rysowana) forma.
Jesli mi sie nie podoba bryla/wyglad samochodu, to o tym wprost mowie - przeciez nie musze zapoznawac sie z liczba cylindrow badz pojemnoscia silnika, by to stwierdzic.
|
Ale jest różnica pomiędzy stwierdzeniem, że się czegoś nie lubi (Nie lubie Anime/ Nie przemawia do mnie anime), a obrażaniem go (Anime to głupie japońskie bajeczki i nei mam pojęcia jak można to w ogóle oglądać). I o to chodzi. Chcą obrażać i się kłócić? Niech wejdą w temat. Nie? To niech się zamkną. I o to mi chodzi
Cytuj:
W sumie nie dziwota, że 90% osób krytykujących ludzi nie lubiących japońskich bajek ma w avatarze jakieś postacie z tychże bajek. Na forum możecie sobie wyzywac ludzi od ingorantów, że nie znają się na tej waszej sztuce.
|
A co do obrony M&A - dziwne, że bronią jej osoby, które w tym temacie siedzą (a więc lubią - stąd też często avki z M&A).
Poza tym to nie nasza sztuka, a ludzie, którzy obrażają coś, nie wiedząc na ten temat praktycznie nic nie są ignorantami, ale po prostu idiotami.
Cytuj:
Ale wyjdźcie z domu to czar pryśnie .
|
A to żeś napisał tak, że nie wiem w jaki sposób to odebrać.
Jaki czar do cholery? Wychodząc na ulicę nagle przestanie mi się anime podobać? Czy, że większość ludzi nie lubi M&A (I najczęściej też nie ma o nim pojęcia)?