Zobacz pojedynczy post
stary 20-04-2009, 16:01   #90
kubsle
Użytkownik Forum

kubsle's Avatar

Data dołączenia: 06 07 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Vinera
Poziom: 58
Skille: 78/76
Poziom mag.: 5
Domyślny

1. Jakub (wolę Kuba ), mam 16 lat, mieszkam w Katowicach, interesuję się głównie komputerami (uwielbiam diagnozować usterki znajomym, naprawiać im kompy [za friko wszystko ), lubię się bawić linuksami, poza tym pogrywam w Uni-Hokeja.

2. Byłem moderatorem działu tibia na dość wielkim forum o grach MMORPG (zrezygnowałem z powodu takiego-sobie traktowania mnie przez Adminów, nadal czasami tam wejdę i poczytam posty ). Na Tibia.pl jakiś większych sukcesów nie mam, ale myślę, że mógłbym się sprawdzić.

3. Zdecydowanie jestem w stanie przeczytać dłuższy tekst, chodzę na dodatkowe korepetycje, miałem też chwilowe doświadczenie praktyczne (wymiana uczniów)

4. w Tibię gram od grudnia 2005. Na początku nikło mi poszło. Nie umiałem zrozumieć o co kaman jednak po tygodniu jakoś już sobie radziłem mam obecnie 58 lvl z PACC, 45 lvl bez PACC, miałem jeszcze dwie 40-50 level'owe postacie, oddałem kumplom. Nie jestem jakimś maniakiem, gram około 1-2h dziennie (czasami pogram 3-4, ale gdy mam czas), jednak czytam dużo na temat Tibii i jestem w niej świetnie obeznany .

5. Dalszy rozwój strony? Hmm, może większy nacisk na Tibia Bash ? Bo naprawdę idzie się pośmiać z niektórych sytuacji, przydało by się również po updatach szybko organizować informacje na temat nowych rzeczy , bo to różnie tutaj wyglądało . Dobry Team z tym powinien sobie poradzić

6. Tutaj krótko: chciałbym wspomóc Tibia.pl, a myślę, że jestem w stanie to zrobić

7. Zdecydowanie tłumaczenie tekstów oraz mapy/przedmioty

8. Dlaczego ja? Myślę, że jestem kontaktowym i bez konfliktowym człowiekiem. Przy doborze odpowiednich ludzi stworzylibyśmy na prawdę mocną ekipę . Ponad to dobrze władam j. angielskim. a w Tibię już trochę gram i już trochę przeżyłem

Pozdrawiam,
Kuba
kubsle jest offline