Przykozaczył  ale najbardziej w całym filmie podobały mi się
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez nooby z carlin
16:14 Oski paladyn soad [26]: lord sehan to szmaciasz cipka nie wydymka oszukuje ludzi z kolega A JEGO STARY WSADZA NOGI DO GARA I KRZYCZY GRZYBOWA
16:14 Lord sehan [16]: dragon apaczek i plyna termang to taki oszusty ze zajebiom nawet brass legi zal mi go !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i do tego uzywa mc i mysle ze tego nie widac i majom bana
16:14 Your depot contains 661 items.
16:14 Sir krzysknw [14]: daje itemki za zaufanie
16:14 Lord sehan [16]: dragon apaczek i plyna termang to taki oszusty ze zajebiom nawet brass legi zal mi go !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i do tego uzywa mc i mysle ze tego nie widac i majom bana
16:14 Knight monsteron [7]: LORD SEHAN TO SZMACIASZ CIPKA NIE WYDYMKA OSZUKUJE LUDZI Z KOLEGA A JEGO STARY WSADZA NOGI DO GARA I KRZYCZY GRZYBOWA
|
Do szkoły matoły..