Zobacz pojedynczy post
stary 30-01-2004, 11:57   #36
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw

Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 89
Gimlos ma numer GG 5382831
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez survivalboy
Gimli co ty gadasz ?? powiedziałeś taką głupote z tą wojną że uhuhuh po pierwsze o wojne wypytywałęs mnie a po drugie czy lider mojej gildi wogóle jush nie wie co mówi???
Wojna nie jest Polska szwecja tylko Vatos Locos vs FC(bez Walkora i Aartusa) i Last Section. W wojnie poległo jush dwóch szwedów a mianowicie Damie 104 lvl i Povi 85 lvl z polaków z tego co wiem największy lvl to dranit 66 lvl. Lecz za mass pk Zbanowali Poviego i Raistlina więc polacy orzekli ze bez lidera nie mają szans i przegrają wojne a że Shtahet zaczoł zabijać ludzi z Red legiona pod preketstem podbicia świata Red legion zaczoł pomagac Fc i wyłudzać haracze mysle ze do czasu odbanowania raista nie będzie żadnych bitew
lol, strony wojny sie co chwila zmieniaja . w tej chwili vatos locos juz nie istnieje . a FC wlaczylo sie do wojny dopiero wczoraj, a ja temat pisalem troszke wczesniej . Last Section zreszta tez juz nie istnieje...
i zaznaczylem, ze wojna jest miedzy gildiami, ale praktycznie przerodzilo sie w to wojne polska vs szwecja ( tyle ze tych wyzszych lvl ) . padaja nawet ci ktorzy o wojnie nie mieli zielonego pojecia (do czasu... ) . i nie gadaj glupot ze to sa porachunki jedynie tych gildii, bo PKuje sie wiekszosc high lvli, a do wojny co chwila sie ktos wlacza
i ujawnij sie kim jestes