Zobacz pojedynczy post
stary 20-04-2009, 17:22   #91
Maattis
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Bochnia

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Giryn
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 100
Skille: 80/78
Poziom mag.: 7
Domyślny

Witam!

1). Nazywam się Maciek, mam lat 16. Interesuje się nauką (konkretnie matematyką i angielskim), sportami drużynowymi (piłka nożna, piłka ręczna) , jak i również Grami MMORPG. Aktualnie chodzę do 3 klasy Gimnazjum.

2). Rok temu prowadziłem stronę o książkach fantastycznych oraz fantastyczno-naukowych, która cieszyła się dużym powodzeniem. Na stronie znajdowało się także forum, którego byłem adminem. Codziennie logowało się conajmniej tysiąc użytkowników.

3). Angielskim posługuje się biegle. Języka tego uczę się od 10 lat. Od 3 chodze do szkoły angielskiego na zajęcia prywatne. Nie mam problemów w codziennej rozmowie z obcokrajowcami przez Ventrilo, co dopiero w przetłumaczeniu tekstu.

4). W Tibie gram conajmniej 2 godziny dziennie (w weekendy 5). Na samym internecie spędzam dużo czasu czytając newsy lub fora. Najwyższy poziom jaki dotychczas osiągnąłem to 100, ale pragne zaznaczyć iż grałem na wielu kontach, które posiadają lvl 70+ (dla pewności mogę podać nicki) i na których przestałem grać z różnych powodów. Moim osiągnięciem, na które ciężko zapracowałem jest to, że zostałem Senior Tutorem.

5). Proponowałbym dodanie więcej kalkulatorów i statystyk, może to powiększyć liczbę wejść na stronę, gdyż są to bardzo przydatne narędzia.

6). Od kąd nie mam własnej strony, mam dużo czasu, które mogę poświęcić na pomaganie w prowadzeniu tibia.pl

7). Najchętniej zająłbym się tłumaczeniami, przedmiotami i questami.

8). Gdyż mam dużo wolnego czasu i mam doświadczenie w tłumaczeniu tekstów oraz prowadzeniu stron.
20:56 You see Kuchiki Elina (Level 64). He is a master sorcerer. He is Vice Leader of the Tamers Of Soul.
20:56 Smirfx [165]: kuchiki is my girldfriend
20:56 Smirfx [165]: in rl
20:56 Leyorien Raven [110]: O.o
20:57 Leyorien Raven [110]: men outfit
20:57 Smirfx [165]: ye
20:57 Smirfx [165]: he man
20:57 Smirfx [165]: i gay
20:57 Smirfx [165]: ;D

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez milano8 Pokaż post
(...) szukam jakiegos kolejnego polaczka z haj lvlem zeby uwazac go za moje bostwo

Ostatnio edytowany przez Maattis - 20-04-2009 o 17:29.
Maattis jest offline