Zobacz pojedynczy post
stary 20-04-2009, 18:02   #12
Aevolana
Użytkownik Forum

Aevolana's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2007
Wpisy bloga: 4

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Gildia: --
Świat: Vinera
Poziom: 27
Skille: --/20
Poziom mag.: 24
Aevolana ma numer GG 1659555
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koxiu Pokaż post
Lepiej by sie wzieli za nowe servy albo cos a nie kolejna kase trzepia na CMy co nic nie daja nic nie robia bo taka jest polityka CipSoftu... udaja ze sa otwarci na nowinki a tak naprawde to jest ciagla walka z botterami. Komu przeszkadzal stairhopping? Bo CipSoft usunal tylko po to by 80 mag z NG nie mogl huncic na demcach. Szkoda ze najtem exoringu na schodach nie da sie robic a ciekawe kiedy jest wieksze waste jak sie stoi 0.5 sek czy 2 sek. A uwierzcie mi ze czasem przydaje sie najt ktory schodzi w dziure/po schodach wali grana i ktos go ropuje lub wychodzi i to czesto na czerwonym hp mimo tego ze ma 200lvl~ a byl raptem 1.5 sek na dole. 30 lvl mag na luzie wybijal mino tower pierwszy sawn dolnych pieter bez waste a teraz musi stac 2 sek a 4 mino magi wala w niego.... to jest skandal.... ciekawe co zrobi pallek ktorem lurnie sie 2-3 frossty pod wejscie albo 2-3 hydry pod same schody.... jesli jest duzym lvl to poradzi sobie z wastem a jesli nie to latwo poleciec na combo w dodatku jak sie dostanie paraliza... Hunty na demcach praktycznie sie skonczyly. Najt nie ma UH, a sio za drogie na to by huncic demce bo poprostu juz sie nie oplaca w dodatku ze servy maja po 3-4 lata a cena g-legs czy mms wynosi 60-70k... A sam mag juz sobie tak latwo nie poradzi na goromie czy demon hellu bo nie moze latac po schodach. Potwierdzaja to statystyki wylosowalem sobie server o nazwie Kyra srednio zabitych demonow to 20 dziennie, to nie jest duzo. CipSoft za czesto patrzy na zwalczanie botterow a za malo na skutki uboczne.

Tak, jak można od lat zauważyć, jestem raczej po stronie cipsoftu niż po drugiej stronie barykady. Było to głównie spowodowany tym, że 99% osób na tym forum w sposób idiotyczny , bez argumentów waliła w Cipy , często "bo tak modnie". Jedyny raz kiedy byłem stanowczo przeciwko był wtedy, kiedy wprowadzono Update ze zniesionymi UH'ami. Teraz - widzę coraz wyższy poziom użytkowników forum.tibia.pl i bardzo mnie to cieszy, a wizytówką tego jest wypowiedź powyżej... wreszcie się zgadzam z kimś kto krytykuje Cipy - dlaczego? Bo robi to rzeczowo z kulturą... brawa;]

@Top
Hmmm... tak więc powodzenia, oby Tibia z czasem nabierała klimat a nie go traciła no i oczywiście dobrej HERBATY (kawe bojkotuje;p)
Wisps rozwijać od wyrobów spirytusowych w tych biednych stypendystów, że zmarł w bagnach. Oni nie są złe z natury, lecz działa jak sleepwalkers nieświadomi swoich działań. Niemniej jednak, ich dotykać kanalizacji życia życie żywych stworzeń, które czyni je perilous wrogów.
I po co komu tłumaczenia tibia.pl ?
Tibia spoko giera, ale umiar trzeba zachowac
http://forum.tibia.pl/group.php?groupid=178
Jeśli grasz D lub ED to smialo
Aevolana jest offline