Zobacz pojedynczy post
stary 20-04-2009, 18:09   #92
Misiakox
Użytkownik Forum

Misiakox's Avatar

Data dołączenia: 11 04 2009
Lokacja: Wrocław

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Brak
Świat: Guardia
Poziom: 51
Skille: 75/72
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca);
2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach;
3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst);
4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę);
5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie);
6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?
7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy);
8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
1. Mam na imię Kamil, lat 15, 2 klasa gimnazjum / nie pracuje
Zainteresowania?
- Piłka nożna ( ogólnie sport )
- Troszku nauka
- Informatyka oraz gry komputerowe
- Jazda rowerami MTB

O mnie:
Jestem przeciętnym uczniem gimnazjum, uczę się angielskiego w dość dobrej szkole. Ogólnie jestem fajny ... wzbudzam szacunek

2.
Hmm...doświadczenie na tym forum ... No niestety, nie jestem na nim długo, przeważnie wchodziłem na sam portal, aby obczaić mapkę Tibii, questy lub inne pomoce w grze. Dopiero ostatnio kolega zainspirował mnie tym forum, tak więc zarejestrowałem się oraz jestem!

Inne fora :
Posiadałem własnie forum ( nie o tematyce Tibii ) jakieś 3 miesiące, ale niestety nie było mnie stać na własny portal + forum więc wszystko "poszło z dymem" Na forum było okolo 80 userów.

Tak tak i jeszcze ten TORG!
Zadna ciekawa historia, ziomek z 300~~ postami :<

3. Średnio - zaawansowany język, ale myślę, że jestem w stanie przetłumaczyć w miare długi tekst.

4. Emerytowany player
Doświadczenie w Tibii wynosi około 5 lat, grałem na kilku światach pvp i non-pvp, skakałem z kwiatka na kwiatek ( serwery ... ) gdzie koledzy tam i ja
83 knight ( facc ownage ) na Luminerze
52 ek Guardia
66 ed Luminera
Nie zachwycające doświadczenie, ale moja wiedza o Tibii jest dość spora

Poświęcałem około 2-5 godzin dziennie ( zależy on następnego dnia, bo mógł być to wolny dzień lub dzień w szkole z poważnym sprawdzaniem )

5. Wiele pomysłów, lecz mało istotnych ... Niektorzy przede mną pisali o liczniku postów... Po co? Żeby widywać posty w fotkach " Wow gz lvl dalej dawaj screeny !" Dział OTS'ów? Odpada, po co nam silniki z keyloggerami? A po 2 to nie forum o OTS tylko o prawdziwej Tibii...ale kurcze miałem tu napisać swoje propozycje a rozpisałem się o innych :|
Co do mnie? ... Hmm ... Panowie, a shoutbox to my mamy?

6. Chce być groźny ! Nie to to był taki żarcik nowego usera
W sumie to lubie pomagać oraz być szanowanym. Zawsze chciałem być takim kimś do kogo będzie się można zgłośić w razie problemów oraz uzyskać chcianą pomoc Dodatkowo mam dużo czasu, który mógłbym poświęcić na rozwijanie się forum

7.
Potwory - miałem doczynienia z wieloma rodzajami tego "shitu" Znam ich średni damage, loot, w jakich terenach występują, oraz co najlepiej na nie zabrać. Oraz co najważniejsze - taktyka.

8.
Dlaczego?
Jestem miłym gościem, który zawsze znajdzie czas na pomoc nowym lub niepoinformowanym graczom. Nie jestem typem lenia - zawsze dodam coś na forum, lub spełnie prośbę kogoś innego. Potrafie "syto" wypowiedzieć się na każdy ( no prawie każdy ) temat. Postaram się nie ignorować pytań innych. Chętnie też kogos ochrzanie za głupi post lub coś

To tyle ode mnie. Dziękuję i pozdrawiam Misiakox!