Zobacz pojedynczy post
stary 20-04-2009, 18:31   #93
Pandev
Użytkownik Forum

Pandev's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Olsztyn

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pandev
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 60
Skille: 70
Poziom mag.: 6
Pandev ma numer GG 9185***
Domyślny

Witam !
*Imię Konrad 19 lat, III Technikum(Elektryk), zainteresowania piłka nożna, F1, muzyka i oczywiscie Tibia.
*Bawiłem się w tworzenie stron internetowych. To jest moje drugie konto na forum tibii.pl (często zaglądam).
*W I klasie technikum uczęszczałem na dodatkowy j.angielski, obecnie bez problemu mam ocenę dobrą.
*99 Paladyn Celesta, 50 Druid Nerana, obecnie 65 Knight. Na grę poświęcam ok. 30h tygodniowo kiedys bywało więcej.
*Jest potrzeba aktualizacji poradników, stare nie nadają się do niczego. Przydało by się "odświeżyć" nasze forum!
*Jest to już moja druga kandydatura na stanowisko supporta. Jestem osobą odpowiedzialną, staram się działać szybko. Potrafię szybko nawiazywać kontakty w internecie jak i w życiu osobistym.
*Najchętniej zajął bym się przedmiotami lub potworami.
*Posiadam dużo wolnego czasu (tak mi się wydaje), lubię przesiadywać po nocy w internecie. Jestem otwarty na róznorodne pomysły. Nie będę się tu reklamował bo to nie na tym polega, jeżeli dostanę szansę nikt na tym nie straci a wręcz przeciwnie dużo osób może na tym zyskać.

Pozdrawiam Pandev

Ostatnio edytowany przez Pandev - 20-04-2009 o 18:34. Powód: secret
Pandev jest offline