1.Łukasz; 15 (do pełnej szesnastki jeszcze około dwóch tygodni

); muzyka, ekonomia, kolarstwo, anatomia, kiedyś Tibia jako gra, teraz bardziej od strony "składowej"; klasa III gimnazjum w Rzeszowie (dokładniejszego info nie chciałbym zamieszczać publicznie).
2.Na tym forum siedzę mniej więcej od początku 2006 roku; jeśli chodzi o inne strony internetowe, to bywały to tylko drobne projekciki.
3.Upper-intermediate/Advanced, jednak do zdania FCE nie podchodziłem (póki co, nie jest mi potrzebny); jak najbardziej, z przetłumaczeniem tekstów nie miałbym problemów.
4.W Tiplę grałem przez 3 lata, moja przygoda z nią zakończyła się (a może nadal trwa, tylko ma przerwę, sam nie wiem...) - można powiedzieć - w sierpniu. Postać (144 kina), stoi sobie bezczynnie, przypuszczam, po tych wszystkich update'ach, w Venore w temple. Aktualnie na grę poświęcam średnio 0,0 godzin dziennie (

), jednak chyba z głupiego przyzwyczajenia lubię pozaglądać na tibia.com albo na tibia.pl i poczytać o jakichś nowinkach.
5.Przede wszystkim, wydaje mi się, że należy dopracować wyszukiwarkę. Inne to tylko drobne poprawki.
6.Chciałbym pracować w prawdziwym, dojrzałym zespole, z porządnymi ludźmi; takimi, którzy wiedzą, czego chcą i na tych dążeniach opierają swoje czyny i ambicje.
7.Z racji tego, że w Tibię nie gram raczej, jedyna rzecz, którą mógłbym się zająć to tłumaczenia tekstów. Wydaje mi się, że te zarówno z tibia.com, jak i ew. encyklopedii tibijskich.
8.Uważam się za odpowiedzialną i uczciwą osobę, która zrozumiała, że Tibia to nie wszystko (kiedyś tak było

) Mógłbym teraz powiedzieć, że zawsze wywiązuję się z powierzonych mi zadań, ale tak nie jest (sporadycznie mi się nie chce).
Dzięki.