Zobacz pojedynczy post
stary 20-04-2009, 19:11   #96
Unnofortable
Guest

Domyślny

Cytuj:
1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca);
2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach;
3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst);
4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę);
5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie);
6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?
7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy);
8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
Parę słów o sobie: Mam na imię Mateusz, mam 17 lat, bardzo lubię grać w piłkę nożną (gram w miejskim klubie) i uprawiać inne sporty. Od czasu do czasu gram w tibie.
Obecnie chodzę do 1 klasy Liceum.
Doświadczenia: Większego doświadczenia z tego typu stronami nie mam, lecz codziennie odwiedzam xxx.tibia.pl jak i inne strony o charakterze tibi aby dowiedzieć się czegoś nowego na temat tej gry.
Angielski: Języka Angielskiego uczę się 7 lat myślę, że nie powinienem mieć większych problemów z przetłumaczeniem jakieś tekstu. Ponieważ jak dotychczas miałem dobre oceny z tego przedmiotu.
Tibia: Mój największy lvl w Tibi to 100+ ms na rl, dużo czasu grałem na OTS'ach aby pobawić się w "wara". Na grę poświęcam od 1 do 3.5h dziennie.
Pomysły: Jakieś pomysły napewno się znajdą, potrzeba tylko czasu.
Chcem dołączyć do grupy support ponieważ mam dużo wolnego czasu jak i chęci aby pomagać w rozwoju tej strony. Myślę, że będe miał dużo pomysłów na rozwijanie tibia.pl w jeszcze lepszym kierunki niż dotychczas.
*Najchętniej zająłbym się Potworami, Przedmiotami i Qestami Sam lubię dowiadywać się nowości na temat róznych nowych qestów, przedmiotów, terenów i potworów więc nie powinno być z tym problemów.
Ponieważ myślę, że moge pomóc w rozwoju strony, jestem dokładny pracowity i nie robie wszystkiego byle jak. Mam dużo wolnego czasu, łatwo się ze mną dogadać. Co najważniejsze piszę po polsku, i napewno będe aktywnie uczestniczył w pracach nad stroną.