Temat: Manga&Anime
Zobacz pojedynczy post
stary 20-04-2009, 21:53   #9202
Otakuma
Użytkownik Forum

Otakuma's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin

Stan: Na Emeryturze
Otakuma ma numer GG 3378616
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pacz_knight Pokaż post
@topic
A co powiecie na to zebysmy wszyscy spotkali sie na jeden dzien w Łodzi i po prostu zrobili sobie taki male spotkanie otakowcow? Tak czy siak wszyscy ktorzy mieli przyjechac na Funekai, mieli byc tu w Łodzi. Wiec jest to bez roznicy czy tu przyjedziecie czy na cosplay. Wiem jednak, ze niektorzy woleli by pojechac na konwent i dobrze sie zabawic.
Co o tym myslicie?
Powiem ci, że pomysł nawet, nawet ale ten jeden dzień mnie odstrasza. Bo wychodzi mi jakoś 7-8h w pociągu a spotkanie będzie trwało 10h?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kołbaś Pokaż post
No wiec tak, jezeli jestescie zaprawieni w bojach(picie etc) to jak przyjedziecie do mnei na EGU to nocleg moze byc z battlowcami ale to wiaze sie z piciem. I to bezwarunkowym(inaczej dostaniecie po ryju i tyle sie skonczy zabawy), Białystok tez wcale nie jest zapyziałą dziurą komunikacyjną, wszyscy pociągi mają a te pare h w pociagu zleci wam na sluchaniu muzyki, czytaniu mangi ewentualnie ogladaniu anime na psp(tak kumpel raz cale serie ogladal xD), ogolnie chodzi o to ze termin jest w miare wczesnie i wcale nie eliminuje innych terminow imprez animcowatych, przy czym lizniecie nie tylko animca ale tez karcianek, bitewniakow jak i profesjonalnych meczy w starcrafta jak i cs(moze cos jeszcze bedzie). Jezeli zdecydujeciesiena białystok, juz powoli bede sie starał załatwic zozszezenie działu manga&anime, bo zagwarantowane są sale wykładowe na ktorych są wykłady na temat anime i mangi, puszczane anime etc
Twoja propozycja jest wielce interesująca, zwłaszcza zachęcające są te rozrywki. A jeśli chodzi o warunki noclegu to bez problemu się kwalifikuje ;P. Teraz na przeszkodzie stoi odległość, oraz to że chce pracować w wakacje(nie wykluczone, że za granicą) a to może okroić dostępne dni/miesiące.