Zobacz pojedynczy post
stary 09-02-2005, 16:31   #13
kudlaty
Użytkownik Forum

kudlaty's Avatar

Data dołączenia: 10 06 2004

kudlaty ma numer GG 1102997
Domyślny

Na poczatek HEPI BERSDEJ TU JU, HEPI BERSDEJ TU JU HEPI BERSDEJ DIR PACEK, HEPI BERSDEJ TU JUUUUUUUU !!!

A teraz do wypowiadajacych sie przedemna:

Jeszcze nigdy sie tak nieusmialem jak teraz czytajac te posty. Ludzie co wy wiecie o doroslosci ech.. "Bedac doroslym (wedlug wiekszosci z was 18 lat) nietrzeba sie sluchac rodzicow" tu sie mylicie jeszcze przez dlugi czas wiekszosc z was bedzie sie ich sluchac gwarantuje to wam.

Nastepna rzecz, ktora mnie rozbawila: planowanie 18-tki 2 lata przed jej nadejsciem- buhahahahaha. Najglupsza rzecz jaka slyszalem.

Co tam jeszcze bylo hmm.. acha juz wiem cos o podatkach i pitach- tez zabawne wiekszosc z was nawet niewie do czego sluza. Tak w rzeczywistosci to nic trudnego to tak jakbyscie podstawiali cyferki do wzorow- wiem bo w szkole na lekcjach rozwiazujemy (Jepana rachunkowosc i ekonomia :/ )

No i na deser pozostawilem sobie:

"I odezwał się WIELKI WŁADCA I MĘDRZEC. DOROSŁY CZŁOWIEK! Ja mam dopiero 16 lat, ale conieco wiem o świecie. Człowieku! Skąd ty do cholery możesz wiedzieć co Ci ludzie robią w wolnym czasie? Może tylko w wakacje siedzą 16h, jak się nudzą? Może oni piszą to ironicznie? Ty nic nie wiesz. Ty jesteś taki dorosły, że w Avatarze masz Hitmana i masz banner z Hitmanem. Może jesteś uzależniony od Hitmana? Weź się w ogóle już nie odzywaj...
Dzisiaj 14:44"

MUhahahahahahahahahahaha

Smiechu warte

Jeszcze raz gratuluje inteligencji i pomyslowosci jeszcze nigdy sie tak nie usmialem.
Mroczniejszy od ciemności, głębszy niż najczerniejsza noc, czerwieńszy od krwi, zaklinam cię, o Tytanie, który zatonąłeś w cieniu upływającego czasu... Każde zło ,które stanie na naszej drodze połączonymi siłami zniszczymy!

Ostatnio edytowany przez kudlaty - 09-02-2005 o 16:33.
kudlaty jest offline   Odpowiedz z Cytatem