1. Parę słów o sobie: Stanisław, 17 lat, uczęszczam do LO, do klasy I o profilu matematyczno-informatycznym. Interesuję się wszystkim związanym z komputerami oraz internetem.
2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach: Jestem fanem tego forum od samego początku gry w Tibię tj. od czasów Tibii 7.4. Znajdowałem się w grupie supporterów na innej, również dość dużej, stronie o Tibii. Tłumaczę artykuły na Hunted.pl.
3. Znajomość angielskiego: FCE rok temu zdany, jestem w stanie bezproblemowo przetłumaczyć dłuższe artykuły jak i krótkie opisy przedmiotów.
4. Doświadczenie w Tibii: Największy lvl - 112 na Neranie (Acrum) dziennie gram 3-4h, ponieważ większość czasu spędzam czytając forum.
5. Pomysły na rozwój strony: Więcej nowych kalkulatorów, stworzenie expa zdobytego dziennie.
6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support? Lubię pracę w grupie. Ze swoim stażem oraz umiejętnościami chciałbym pomagać innym, początkującym graczom.
7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła: Najchętniej tłumaczenia oraz questy.
8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie? Sam byłem kiedyś początkujący i potrzebowałem pomocy w rozeznaniu się w świecie Tibii. Teraz chciałbym wykorzystać władanie językiem angielskim oraz doświadczenie, by pomagać innym. Potrafię sumiennie pracować oraz jestem otwarty na wszystkie propozycje. Uważam, że jestem również osobą dojrzałą emocjonalnie, gdzie brakuje takich osób na tym forum.