Zobacz pojedynczy post
stary 21-04-2009, 08:00   #100
bemo
Użytkownik Forum

bemo's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
Domyślny

1. Nazywam się Przemek, 28 kwietnia skończę 17 lat, lubię grać w siatkówkę, koszykówkę, oprócz tego interesuje się jeszcze komputerami, dlatego wybrałem technikum informatyczne, i aktualnie jestem w pierwszej klasie

2. Na forum zarejestrowałem się 7 grudnia 2006 roku, więc myślę, że pewien "staż" już mam . Oprócz tego posiadam konta (w związku ze sprzedawaniem różnych rzeczy) na forum tibiabot NG oraz blackd.

3. Myślę, że poradziłbym sobie, angielskiego uczę się od 4 klasy podstawowej.

4. Szczerze muszę się przyznać, że postać którą zupełnie ja wyexpiłem, bez żadnych pomocy był 61 palladyn na Arcanii... Więc z innych przyczyn jak sharowanie czy kupienie/zamiana, nie będe tu tych postaci zamieszczał. W lipcu minie 4 lata, odkąd gram w tibie. Na tę gre poświęcam ok. 1-3h dziennie, zależy na którą idę do szkoły, oraz czy jest to weekend. W okresie wiosenno jesiennym, w weekendy wyjeżdżam razem z rodzicami na działkę.

5. Nie będe oryginalny i również wspomne o liczniku postów. Jest to w miarę ważna rzecz dla każdego użytkownika. Drugim pomysłem aczkolwiek bardziej trudnym i cięższym do wprowadzenia, będzie nie akceptowanie stron które ukrywają rozszerzenie (próbuj tak długo, aż wrzucisz na inny server ). Dużo niedoświadczonych graczy się na to nabiera.

6. Do grupy support chcę dołączyć, ponieważ jest to nowe wyzwanie, na forum jak już wspomniałem istnieję dość długo, pozatym jest to jeszcze dobra okazja do dalszej nauki języka angielskiego.

7. Myślę, że mógłbym spróbować w tłumaczeniach. Oprócz tego chętnie zajął bym się przedmiotami oraz questami.

8. To już nie ja o tym decyduje, mogę powiedzieć tylko, że będzie mi miło kiedy to ja zostanę wybrany i jeśli już się tak stanie, dołożę wszelkich starań, aby spełniać wszystkie wymogi.

to na tyle, pozdrowienia od bema
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me.

bemko'
bemo jest offline