Witam
1. Łukasz, 19 lat, maturzysta
Kończe liceum profilowane elektroniczno-informatyczne.
2. Na forum tibia.pl zaistniałem 21-03-2006, od pewnego czasu dostarczam informacji dotyczących łamania regulaminu przez urzytkowników na tym portalu, również byłem moderatorem strony internetowej szkoły do której uczęszczałem lecz z braku czasu związanego z nauką musiałem z tej pozycji zrezygnować.
3. Z językiem Angielskim nie mam problemów, (matura próbna rozszerzona zalicznona na 75%)
4. Posiadałem postać powyżej 150 lvla lecz padłem ofiarą hakerstwa i utraciłem postać z powodu doprowadzenia jej do 8 lvla, teraz posiadam 47 lvl i pomagam gildiom gdyż moja wiedza jest bardzo duża.
5. Aktualizacja map zwłaszczą tych na których można pokazać graczom co na nich czycha, jaki potwór, po jakiej odległości potwór znika.
6. Ponieważ moja wiedza jest bardzo duża i nagromadzonymi wiadomościami chciałbym podzielić się z innymi, tym bardziej że można im pomóc.
7. Najchętniej zajoł bym się mapami i potworami, lecz także chciał bym zająć się regulowaniem forum gdyż forum odwiedzają także dzieci a wulgarność i chamstwo nie zna granic w nie których tematach.
8. Jestem osobą zaufaną i odpowiedzialną, spełniam zadania do końca, bardzo szybko nawiązuje kontakty z nowymi ludżmi. Po za tym chciał bym pomagać graczom na większą skale.
Pozdrawiam