Ad 1.
Witam mam 15 lat, w czerwcu skończę 2 klasę gimnazjum, aktualnie zajmuję się piłką nożną i tworzeniem różnych amtorskich rzeczy informatycznych.
Ad 2.
Na forum jestem dosyć krótko tylko 2 lata i postów mam mało, ponieważ często wolę poczytać innych opinię ale nie znaczy to, że wogóle się nie udzielam. Doświadczenie mam byłem moderatorem na forum i stronce o psach rasy York.
Ad 3.
Jeśli chodzi o angielski to nie ma problemów znam bardzo dobrze ten język i umiem przetłumaczyć zarówno krótki jak i długi tekst.
Ad 4.
Jeżeli chodzi o doświadczenie w Tibi to mogę powiedzieć, że nie osiągnąłem zbyt wiele. Moje osiągnięcia to przeważnie 60lvl miałem na 3 serverach. Aktualnie gram na Uniterze mam 58lvl i gram dziennie od 1h do 2-3h zależy od samopoczucia.
Ad 5.
Moim pomysłem na rozwój strony jest dodanie kilku nowych skórek na forum i głównej stronie i możliwości ich wybierania.
Ad 6.
Do grupy support chce dołączyć, ponieważ zawszę chciałem pomagać jakiemuś większemu portalowi o grach mmorpg.
Ad 7.
Najchętniej bym się zajął tłumaczeniem i potworami, chętnie bym też mapą ale zabardzo nie, ponieważ nie posiadam Premium Account i bym nie mógł pomagać na wielu terenach pacc.
Ad 8.
Jestem osobą która umie pracować w grupie, nie prowadzi do wielu kłótni, a co najważniejsze jestem konsekwentny i zawsze dążę do postawionego sobie celu. A reszta już zależy tylko i wyłącznie od Was
Ostatnio edytowany przez lukas12345678 - 21-04-2009 o 12:00.
Powód: Pomyłka
|