1) Czesc. Mam na imie Kamil mam niespelna 19 lat. Interesuje sie glownie komputerami, sportem i innymi oczywistami rzeczami jakimi interesuje sie chlopak w moim wieku

Chodze do Technikum Informatycznego, aktualnie jestem w 3 klasie i zaczynam praktyki w maju. Czasem tez dorywczo pracuje jako kelner itp.
2) Hum ciezko okreslic moje doswiadczenie na forum. Jestem raczej typem obserwatora czytam i ogladam zdjecia w czesci tematow. Raczej nie pisze duzo postow lecz nie oznacza to iz nie potrafie skladnie sie wypowiadac

Jesli chodzi o inne strony to bylem drobniejszym moderatorem na forum sieciu serwerow Counter-Strike na ktorych tez adminowalem.
3) Moja znajomosc jezyka angielskiego ocenilbym na dobra lecz nie mowie biegle niestety, jesli chodzilo by o przetlumaczenie dluzszych tekstow sadze ze poradzilbym sobie z tym z ewentualna pomoca slownika. Lecz nie jest to moje wymarzone zajecie.
4) No moje obcowanie z tibia to przeszlo 5 lat z drobnymi przerwami. Glowne osiagniecie to moja aktualna postac jaka jest 139 Paladyn na Refugi, jestem tam czlonkiem najstarszej gildi serwera ktora ma swoje osiagniecia ktorych nie raz bylem czlonkiem

Jesli chodzi o bardziej rzeczowe osiagniecia to chyba wykonanie wiekszosci questow rpg i spotkanie paru bossow

Na gre swego czasu poswiecalem nawet 5h~ lecz teraz bywa bardzi roznie od 0 do 4 godzin dziennie.
5) Wolalbym raczej nie ingerowac w sam wyglad czy strukture strony iz uwazam ze jest dobra jak na tego typu portal.
6) Chcialbym dolaczyc do grupy supportu gdyz chce pomoc w tworzeniu tak duzego projektu, poprzez co moge cos od siebie do niego wprowadzic jak i zdobyc bagaz nowych doswiadczen.
7) Sadze iz najlepszym zajeciem dla mnie byla by aktualizacja dzialow z potworami, przedmiotami ale ewentualnie moge tez pomagac w drobnych tlumaczeniach czy aktualizacjach map.
8) Nigdy nie potrafilem sie w ten sposob reklamowac wiec powiem poprostu ze to wasz wybor i wybierzcie najbardziej odpowiednie osoby.
Pozdrawiam