przeczytaj gościu moje zdanie jeszcze raz i pomyśl
pisać na forum bede tak jak mi sie to tylko podoba,wazne ze nie robie błedow ortograficznych więc zdanie idzie płynnie przeczytac
@up
poprawnej polszczyzny używam tam gdzie jest to potrzebne i wypada żeby uzywać(NIE PISHE FF TEN SPOOSOOB,f ten sposup aNi W TeN SpoSOB ), a forum nie jest na pewno takim miejscem
btw
taki cep jak Ty zasługuje tylko na strzała w pape zeby zrozumiał pare rzeczy bo naprawde szkoda mi słow i klawiatury żeby Ci to wyjasnic w cywilizowany sposob, kopanie rowów? to że Ty pracujesz w melioracji rowów nie oznacza że kazdy tam skonczy,mam wieksze ambicje od Ciebie
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rothes
Nie, ale ciężko brać na poważnie człowieka nie wykazującego ni krzty szacunku do mowy ojczystej, a zachowanie "będę pisać jak mi się podoba" wręcz przynosi na myśl wizję zbuntowanego nastolatka, który nie dorósł jeszcze do tego, aby zrozumieć kilka rzeczy.
|
szacunek do kraju(czyli równiez mowy) moge pokazywac na wiele innych sposobow,a nie pisaniem na forum o tibii uzywajac perfekcyjnej polszcyzny,powtarzam jeszcze raz :
poprawnej polszczyzny używam tam gdzie jest to potrzebne i wypada żeby uzywać