Zobacz pojedynczy post
stary 21-04-2009, 15:44   #102
Mazur199
Użytkownik Forum

Mazur199's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: krk

Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Adres Jabbera do Mazur199
Domyślny

przeczytaj gościu moje zdanie jeszcze raz i pomyśl

pisać na forum bede tak jak mi sie to tylko podoba,wazne ze nie robie błedow ortograficznych więc zdanie idzie płynnie przeczytac

@up
poprawnej polszczyzny używam tam gdzie jest to potrzebne i wypada żeby uzywać(NIE PISHE FF TEN SPOOSOOB,f ten sposup aNi W TeN SpoSOB ), a forum nie jest na pewno takim miejscem

btw
taki cep jak Ty zasługuje tylko na strzała w pape zeby zrozumiał pare rzeczy bo naprawde szkoda mi słow i klawiatury żeby Ci to wyjasnic w cywilizowany sposob, kopanie rowów? to że Ty pracujesz w melioracji rowów nie oznacza że kazdy tam skonczy,mam wieksze ambicje od Ciebie

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rothes Pokaż post
Nie, ale ciężko brać na poważnie człowieka nie wykazującego ni krzty szacunku do mowy ojczystej, a zachowanie "będę pisać jak mi się podoba" wręcz przynosi na myśl wizję zbuntowanego nastolatka, który nie dorósł jeszcze do tego, aby zrozumieć kilka rzeczy.
szacunek do kraju(czyli równiez mowy) moge pokazywac na wiele innych sposobow,a nie pisaniem na forum o tibii uzywajac perfekcyjnej polszcyzny,powtarzam jeszcze raz :

poprawnej polszczyzny używam tam gdzie jest to potrzebne i wypada żeby uzywać

Ostatnio edytowany przez Mazur199 - 21-04-2009 o 16:36.
Mazur199 jest offline   Odpowiedz z Cytatem