Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mazur199
napisał prawde, a Ty pewnie jako znawca anime/mangi ( avatar) nie masz nic przeciwko spamowi na temat tego szitu
|
Avatar przedstawia postać z gry komputerowej. Nie ma nic wspólnego z mangą, bądź anime.
Zasadniczo to gdybym miał kogoś ukarać za offtop to byłbyś ty, ze swoim stwierdzeniem co sądzisz o mandze/anime, gdy mowa o filmie kinowym. Również to właśnie Tobie należą się podziękowania za wywołanie tego całego offtopu. Jako jednak, że właściwy temat został w znacznym stopniu wyczerpany, a wywiązała się dość ciekawa dyskusja to IMHO nic nie stoi na przeszkodzie aby przymknąć na to oko.
Zachowanie przedstawione przez Exodusa (który nie zarejestrował się tu przecież wczoraj) od zawsze było niemile widziane i piętnowane na forum. Jeśli użytkownik uważa, że jakiś post narusza regulamin niech użyje odpowiedniej funkcji, a moderator zdecyduje, czy w rzeczywistości tak jest. Natomiast takie spamowanie (tak, bo to zwykły spam) niczego nie rozwiązuje, a w skrajnych przypadkach wręcz irytuje.
Cytuj:
o kurde, do pracy mnie nie przyjmą bo pisałem na forum z małej litery?=\
|
Nie, ale ciężko brać na poważnie człowieka nie wykazującego ni krzty szacunku do mowy ojczystej, a zachowanie "będę pisać jak mi się podoba" wręcz przynosi na myśl wizję zbuntowanego nastolatka, który nie dorósł jeszcze do tego, aby zrozumieć kilka rzeczy.
Podsumowując: jako moderator zadecydowałem, iż powstała dyskusja może być kontynuowana w tym temacie, a osoby, którym to nie odpowiada, proszę o dodanie tego tematu do "listy unikanych topiców traktujących o m&a". Z góry dziękuję za dostosowanie się do zaleceń moderatora, bez zmuszania go do użycia odpowiednich środków.