Cytuj:
Oryginalnie napisane przez FUHRER
Wiemy dobrze ze dazysz do wyplacenia sie i to wlasnie ty teraz odracasz kota ogonem bo jeszcze pare miesiecy temu bys powiedzial "haha ssijcie nie wyplacimy sie" a teraz filozofujesz na temat wyplaty ze to jakies indywidulane sprawy. Tak nie masz godnosci nawet zeby z anoninem rozmawiac na temat wyplacania sie, nie poruszaj lepiej tego tematu i nie zgrywaj wodzireja bo jestes blaznem na forum. Niedlugo tak sie wyplacisz a za twoje pisanie belzebubów na forum tak spotka ciebie kara jak i reszte ludzi ktorzy duzo pyskowali w czasie wojny a teraz sie powyplacali.
|
chyba jasno napisal w podtekscie, ze sie wyplaca, a jezeli tego nie zalapales i musiales wytknac, to tak jak bys wytknal czlowiekowi na wozku ze jezdzi za pomoca rąk, kminisz "blaznie"?
po drugie, nie napisalby zebys mu "ssal", gdyz moze to chyba zrobic rownie dobrze a nawet lepiej jakas jego kolezanka, kminisz "balznie"?
po trzecie, moze i tego nie widzisz, ale to Ty jestes tutaj blaznem i nie bede pisal ile osob moze to potwierdzic, bo na to pytanie mozesz sobie sam odpowiedziec.
ogolnie to jestem ciekaw czy ty kozaku przygotowales jakas kare dla mnie? moze bedziesz odbywal regularne logowania do serwera arcania w grze jaka jest tibia, aby wydawac komende swojej postaci, by atakowala moja? myslisz ze to kogos rusza? blazen i tyle...
prosze nie usuwac, niech se poczyta