Zobacz pojedynczy post
stary 21-04-2009, 18:00   #85
Gelt
Da Old school.

Gelt's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica

Stan: Na Emeryturze
Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

1. Supporterów wybiera szef(owa). Wątpię czy chciałoby się jej czytać tyle podań na swojej skrzynce.
2. Podania takie same? Jeśli ktoś ma głowę to napisze podanie nie do podrobienia.
3. My, pozostali supporterzy także możemy wyrazić swoje zdanie na temat osób które piszą podania. Musimy je przeczytać, wiedzieć kto w ogóle się zgłasza. Więc pisanie ich na forum jest jak najbardziej wskazane.
4. Supporterów może zostać wybranych 5 lub 50. Nie ma liczby ograniczonych miejsc. Szefowa przyjmie tylu ilu uważa za nadających się. I wątpie czy będzie się bawiła w "okresy próbne" bo robota jest i wykonac ją trzeba dobrze. Bo nie widzi mi się potem poprawianie jej.
5. Ocenianie innych podań jest jak najbardziej na miejscu.

@edit

Właśnie dostałem wiadomość od jednego z użytkowników którzy złożyli podanie. Ktoś napisał do niego na gg podając się za Slythię. Został o niby wybrany na supportera przedwcześnie. Prosił o hasła do konta tibijskiego itp.. To oczywiście kłamstwo. Nikomu z supportu (wliczajac w to szefa) nie potrzebne będą nigdy passy do Waszych postaci!

Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie.

Poradnik "Jak dojść do Demony"

Ostatnio edytowany przez Gelt - 21-04-2009 o 18:50.
Gelt jest offline