kórwa

ja stracilem postac palladyna na 16lvl skille the best a tu nagle stracilem cale eq dlatego ze jakis n00bek mnie bloknol na dsach grrrrrrrr kórwa qmpel chcial zeby zmienil serw na jego na dan00bie no dobra zmienilem a przedtem sie zbawailem do 8lvl grrrr mój wielki blod no dobra ale dalej... zrobilem se tam 12lvl te palla skille good mlvl te ale kurde duzo n00buw, pk na 8lvl-n00by robio se tylko postac zeby wkuzac highl lvli wojny no to wrcucilem na zasluzono chimere i tera odrabiam wszystko to co stracilem a skille mam good jak na 8lvl bo 31/19 wiec spoko naawet bede mugl miec na 15lvl 70/60 moze........ i bede jeszcze lepszym silniejszym graczem a to moja rada nie wkuzajcie sie nie bawcie sie postacio bo to jo zniszczy!!!!! nie walcie highlvli nie sciogajcie marc nie kupujcie poistaci (latwo odzyskac sprzedane konto :/) i nie podawajcie passuw nikmomu, powtarzam nikomu!!!!!!!!!
--------------------------------------------------------------------------
down \/ masz cos nie komentuj moich bledów bo cie zreportuje za spammowanie :/ a co do moich bleduw sam sie nich wstydze ale poprawie je pamietajcie!!!!