Zobacz pojedynczy post
stary 22-04-2009, 13:04   #114
Osks
Użytkownik Forum

Osks's Avatar

Data dołączenia: 12 09 2005
Lokacja: Łódź

Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
Domyślny

1. Witam, mam na imię Łukasz, mam 17 lat i uczęszczam do klasy 1 LO. Moim hobby jest sport. W przeszłości gralem w piłkę nożną w klubie, teraz już tylko dla przyjemności. Lubię także tenis stołowy oraz pływanie. Grami MMO raczej się nie interesuje, przeważnie w nie gram. Kiedyś byłem 'grafikiem OTSowym'.

2. Zarejestrowałem sie w 05, od tego czasu systematycznie śledzę to forum, więc myślę, że to dość sporo czasu. Kiedyś pomagałem tworzyć takie OTSy jak History of DragonBall (HoD oraz DragonBall Legend (DBL). Byłem grafikiem w obu przypadkach, a także 'junior GMem' w grze.

3. Znajomość swojego angielskiego oceniam na dość dobrą, newsy z tibia.com "tłumaczę" sobie sam.

4. W Tibię gram od 2004 roku, więc myślę, że całkiem niezły staż. Gram na furorze, mam 180 EK i 130 ED . Gram codziennie, a ile czasu przy tym spędzam zależy od moich chęci i obowiązków. Zazwyczaj około 2-3h w tygodniu i około 5h w weekendy.

5. Pomysły na rozwój forum i strony:

a) więcej różnorodnych konkursów na stronie, nie muszą być wcale nagrody warte tysiące złotych za smsy. Można robić rózne konkursy typu najlepszy film, grafika (które już nawet były i cieszyły się niezłym poparciem). Dzięki konkursom strona na pewno "zainkasuje" więcej wejść i wielu nowych użykowników. Także chciałbym, aby informacje na stronie głownej tj. questy, przedmioty, potwory były aktualizowane trochę dokładniej i częściej.

6. Chciałbym dołączyć do grupy support, ponieważ gram w grę, o której to forum jest przeznaczone. Chciałbym pomagać mniej doświadczonym graczom.

7. Najchętniej zająłbym się questami, potworami i przedmiotami, ponieważ mam swobodny dostęp do wszystkich questów oraz potworów. W razie potrzeby mógłbym zająć się także tłumaczeniem.

8. Uważam, że potrafię pracować w grupie, jestem "starym" graczem, mam wiele informacji o grze. Mam duże możliwości w grze. Chętnie pomogę nowym graczom.

Ostatnio edytowany przez Osks - 22-04-2009 o 13:05.
Osks jest offline