1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca);
Cześć, mam na imię Krzysiek mam 18 lat i uczęszczam do 3LO. Interesuje się głównie Informatyką oraz lubię biegać

tak dla siebie.
2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach;
Konto założyłem dość dawno... nie udzielałem się dużo, wolałem raczej poczytać jakieś ciekawe tematy znajdujące się na tym forum, głównie Tajemnice mainlandu oraz Rookgardu : ).
3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst);
No wkońcu w informatyce bez angielskiego ani rusz

a gdybym miał kłopot z jakimś dłuższym tekstem to wystarczy, że wyjdę na wyższe piętro do kuzynki, która naucza tegóż języka.
4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę);
Gram od ~05? roku, aktualnie mam 32 knighta, którym gram od grudnia 2007.
Na grę poświęcam tyle czasu ile mogę, zawsze musi być czas dla przyjaciół a i szkoły zawalać nie można
5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie);
Głównie zwalczanie "PSEUDOHAKIERÓW", którzy zamieszczają na forum keyloggery i tym podobne bo chyba to najbardziej nas wszystkich tutaj bulwersuje nieprawdaż?
6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?
Nie byłem na takim stanowisku jak narazie i bardzo chciałbym się sprawdzić. Lubie też pomagać innym.
7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy);
Najchętniej chyba questy i takie tam, głównie ta strona RPG tibii.
8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
Jestem konsekwentny oraz otwarty na nowe doświadczenia. Potrafię się motywować nawet w trudnych sytuacjach... Jestem szczerzy i myślę, że pasuje tutaj.