1. Imię Mariusz, wiek 18 lat. Moim zainteresowaniem jest informatyka, sport i "tibia". Zajmuję się: SEO, SEM, webmastering, copywriting. Czy profesjonalnie? Jakieś 3 lata więc do pełnego profesjonalizmu mi jeszcze brakuje. Z tym czym się zajmuje wiąże się zarówno to iż posiadam wiele serwisów internetowych.
2. Doświadczenie na tibia.pl nie mam, ale posiadam ogólne doświadczenie o stronach, o tym co napisałem powyżej.
3. Coś o znajomości angielskiego, a więc skończyłem test FCE. Więc tłumaczenie jakiegoś tekstu nie jest problemem.
4. Gram w tibę od 2 lat. W tym czasie wyrobiłem wiele postaci w tym 2 z bardzo wysokim levelem, więc na przykład w odkrywaniu map, questach, potworach zajmować się nie będę miał problemów tylko satysfakcję ;]
5. Pomysłów mam wiele ale umieszczanie ich w tym momencie na forum wiąże się z tym iż kolejny post może zawierać dokładnie taki sam pomysł co by mogło oznaczać że ktoś po prostu skopiował lub troszkę go zmienił.
6. Chciałbym dołączyć do grupy support ponieważ to jest kolejna porcja doświadczeń z większego serwisu jakim jest tibia.pl. Granie w tibię i pomaganie innym jest czymś co bardzo lubię więc pomoc na tibia.pl będę uważał za coś bardzo pozytywnego.
7. Jak powyżej pisałem mogę się zająć każdą z wymienionych w 7 punkcie rzeczy gdyż do każdej mam warunki, kwestia dogadania się.
8. Jestem osobą która wie czego chce. Gdy się za coś wezmę muszę to osiągnąć w jakiejś części profesjonalnie. Jestem osobą kreatywną która ma na co dzień wiele nowych pomysłów jak i co rozwinąć żeby to czym się zajmuje było z każdym dniem lepsze. Chciałbym do was dołączyć gdyż połączenie Tibi gry w którą gram na co dzień dającą mi wiele satysfakcji, z pomaganiem na największym polskim serwisie o tibi jest czymś co sprawi mi wiele radości z pracy.
|