Zobacz pojedynczy post
stary 22-04-2009, 17:38   #120
Domino261
Guest

Domyślny

Nazywam się Dominik. Mam 13 lat.
Interesuję się komputerami i marzę o zrobieniu gry komputerowej, lub pomaganiu w prowadzeniu takowej. Uczęszczam do 6 klasy szkoły podstawowej.
Często przesiaduje na tibia.pl lub tibia-wiki.
Znam angielski dobrze, ale nie wiem, czy nadaję się do długich tekstów.
Na tibii mam 16 poziom i jestem magiem. 21 kwietnia, gdy miałem 15 lvl, za około 500 gp wyposażyłem się w mana potiony i zabiłem smoka oraz kilka Dragon Hatchlingów. Gram od 1 do nawet 7 godzin dziennie.
Co do rozwoju strony, udoskonalił bym wiadomości o potworach, by były jeszcze bardziej ciekawe, o ile to możliwe.
Zawsze chciałem jakoś pomagać pod względem tibii. Myślę, że to będzie dla mnie idealny sposób, by pomóc.
Chciałbym zająć się potworami, oraz przedmiotami, ponieważ legendy same w sobie to moja ulubiona rzecz na tibia.pl. Potrafię godzinami czytać opisy i taktyki, bo naprawdę są ciekawie napisane.
Nie mówię, że na pewno mnie powinniście przyjąć, lecz marzę, o pomaganiu w prowadzeniu takich stron i umiem zadbać o poprawne wykonanie zadania i nigdy się nie poddaję. Nadaję się do prac przy komputerze i potrafię godzinami wykonywać zadanie, aż na 100% bedzie wykonane dobrze. Jeżeli pomożecie mi spełnić marzenie, będę dozgonnie wdzięczny.

Z góry dziękuję i pozdrawiam Dominik.

Ostatnio edytowany przez Domino261 - 22-04-2009 o 23:06.