Zobacz pojedynczy post
stary 09-02-2005, 17:34   #15
hoomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2003

Domyślny

@roofoos:
Cytuj:
GŁUPOTĘ TRZEBA TĘPIĆ
no, skoro tak bardzo sie tego domagasz...
Cytuj:
I odezwał się WIELKI WŁADCA I MĘDRZEC. DOROSŁY CZŁOWIEK
zacytuj prosze, gdzie siebie za takiego uwazam. Hmm? Nie mozesz? Ojeeeeej, jakiez to dla mnie wielkie zdziwienie...
Cytuj:
Ja mam dopiero 16 lat ale conieco wiem o świecie.
ta...
Cytuj:
Człowieku! Skąd ty do cholery możesz wiedzieć co Ci ludzie robią w wolnym czasie?
****a, dude, czytaj uwazniej moje posty jezeli zamierzasz je krytykowac:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hoomik kilka postow wczesniej
Sorx, wiem, ze nie mam prawa wydawac takich osadow nie poznajac kogos, ale nie moglem sie powstrzymac po prostu
Cytuj:
Może tylko w wakacje siedzą 16h
a to cos zmienia? Uzaleznienie to uzaleznienie, niewazne kiedy...
Cytuj:
Może oni piszą to ironicznie?
chyba sam nie wierzysz w to, co piszesz...
Cytuj:
Ty nic nie wiesz.
przepraszam. Poprawie sie. Postaram sie dorownac tobie, chodzacemu idealowi, ktory wie wszystko, a bynajmniej wiecej ode mnie. Jeszcze raz przepraszam. Przepraszam ze sie urodzilem. To sie wiecej nie powtorzy
Cytuj:
Ty jesteś taki dorosły, że w Avatarze masz Hitmana i masz banner z Hitmanem. Może jesteś uzależniony od Hitmana?
o ja ciez ****a mac *******e ;DDDDD Tak glupiego, debilnego i - jakkolwiek by to zabrzmialo - smiesznego zdania to od dawna w necie nie widzialem ;]]] Czesto tez ubieram sie w swetry - moze jestem uzalezniony od nich? Aha, pijam tez herbate - koniecznie slodzona. Uzaleznienie od cukru (slodyczy?). No i bym zapomnial - od czasu do czasu zdarzy mi sie (uwaga, tylko nie zemdlej z wrazenia... gotowy?) usiasc przy komputerze!!! AACH, JESTEM UZALEZNIONY!!!
again, chyba sam nie wierzysz w to, co piszesz...
Cytuj:
Weź się w ogóle już nie odzywaj...
krotko: bo co? Bo smiesza cie moje posty? Not my problem, nie bede sie przejmowac czyims ciasnym (nie mylic ze scislym ;>) umyslem...

jedziemy dalej

Cytuj:
Nastepna rzecz, ktora mnie rozbawila: planowanie 18-tki 2 lata przed jej nadejsciem- buhahahahaha. Najglupsza rzecz jaka slyszalem.
no popatrz, a ja tego wcale nie uwazam za glupote. Moze cie to zdziwi, ale wiele osob tak robi. Nie licz na to, ze zaczne ci sypac teraz nickami/nazwiskami/itp, w tym jednym, jedynym wypadku musisz uwierzyc mi na slowo.

a, i jeszcze raz roofoos:
Cytuj:
Jeśli ironiczne, to fakt, może nie jestem geniuszem, ale tamten koleś po prostu mnie wkurzył swoją pychą
doh... albo nie, nie skomentuje, szkoda czasu. Chociaz jezeli tak bardzo bedziesz chcial, to specjalnie dla ciebie zrobie wyjatek ;*
hoomik jest offline   Odpowiedz z Cytatem