1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca);
Robert, lat 16. Interesuję się wszystkim po trochu, znam się na wielu rzeczach, ale chyba najbardziej fascynuje mnie informatyka i sport. W tym roku stanę się absolwentem gimnazjum.
2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach;
Na forum tibia.pl siedzę 3 lata. Ograniczam pisanie postóW. Najczęściej , po prostu czytam tematy gdyż uważam, że pisanie 99 razy tego samego nie ma sensu. Staram się nie wchodzić nikomu w drogę, ale i nie trzymać się nazbyt w cieniu.
3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst);
Moge powiedzieć to tak: przetłumaczę dłuższy tekst, ALE nie każdy. Chociaż niektóre newsy czytam najpierw na tibia.com zanim ukażą sę na innej stronie fanowskiej.
4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę);
Moja postać to 139 Royal Paladyn. Nie mam jakiś specjalnych osiągnięć, chyba że wykonanie PoI, Anihilator Room Questa i The Inquistion można uznać za rzecz godną podziwu. Na grę poświęcam przeciętnie 1h - 3h max.
5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie);
Hmm, jedne z moich pomysłów to:
-Posegregowanie armorów na profesje
-Jeżeli chodzi o forum to może dział PBF
-Inna kolejność różdżek
Jak wiadomo. Pomysły przychodzą niespodziewanie...
6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?
Nie będę gadał o tym żeby pomagać rozwojowi strony bo i tak strona rozwija się nie najgorzej. Lubię tę stronę i forum dlatego chciałbym zrobić dla niej coś więcej.
7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy);
Questy - aktualizacja paru starych i dodanie paru których nie ma
Przedmioty/Potwory
8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
Dobrze znam tę stronę, staram się sumiennie wywiązywać z obowiązków, mam chęć i zapał do pracy. Mam dobre kontakty z ludźmi i staram się aby świat wirtualny nie mieszał się nazbyt ze światem realnym. Myślę, że wybranie mnie byłoby dobrym wyborem.
|