Zobacz pojedynczy post
stary 09-02-2005, 17:48   #9
hoomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2003

Domyślny

jedna rzecz: w Counter-Stike: Source na takim sprzecie BANKOWO NIE WYCIAGNIE 100 FPS... za malo RAMu, ta gra jest RAMo-zerna jak cholera Moze na starszych wersjach (1.5;1.6), to ja na sprzecie duuuuzo slabszym (duron 700; 64 ram; riva 32 mb) wyciagalem po 60-70 fps...
no, ale do rzeczy
sprzet, na ktorym obecnie gram:
Celeron 2,8 ghz (ujdzie, w momencie kupna kompa niestety nie mialem innej alternatywy)
Radeon 9550 128 mb @ Gigabyte (no a tu jestem za***iscie zadowolony, jesli chodzi o stosunek jakosc/cena, to lepszej karty po prostu sie obecnie nie dostanie)
256 ram (no comments... w marcu dokupuje kosc 512 mb, wtedy to bede kozaczyc ;PP)
dzwiek zintegrowany na MoBo (kolejny no comments... ale Sound Blaster 5.1 + glosniki 5.1 juz w drodze )

ile fps w tibii wyciagam na tym sprzecie? Nie mam zielonego pojecia Nie instalowalem na kompie tibii od dluzszego czasu, ale podejrzewam, ze klatkowania grafiki miec nie bede Dla porownania podam, ze w GTA: VC gram w rozdzielczosci 1024*768, drawing ustawiony na ok. 50%, i nie mam nawet najmniejszej zacinki.
hoomik jest offline