Zobacz pojedynczy post
stary 23-04-2009, 08:19   #128
Krukson
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 02 2008
Wpisy bloga: 2

Stan: Na Emeryturze
Imię: Xaziela
Profesja: Druid
Świat: Celesta
Poziom: 353
Domyślny

1. Tomasz (choć wolę Tomek ), 19 lat (20 rocznikowo). Zainteresowania? Żużel, dziennikarstwo, typery. Wyższa szkoła Informatyki i Zarządzania (kierunek dziennikarstwo).

2. Co ja tu mogę powiedzieć? Dla jednych 2 lata to dużo (licząc poprzednie konto), dla jednych mało. A nie mam zamiaru ingerować w czyjeś imperatywy. Poza pe elem siedzę na hunted pe el.

3. Oczywiście, że tak

4. Zdeletowany 171 ms na Aldora (Roshar, jak ktoś pamięta to niech się odezwie, oraz zrookowany z 144 na 93 lvl ek Mad Phantom z Nerany. (Screeny są w temacie, żeby nie było, że nie mój, nie \o/) Obecnie 175 ek na Securze. Dziennie od 1h do 5h. \o/

5. Mam parę, ale uogólnianie to największy błąd ludzkości. Dlatego, gdy ktoś będzie chciał je poznać, po prostu napisze a ja mu je wyszczególnię, o.

6. Dlatego, że lepszym pożytkowaniem czasu byłoby dla mnie choćby korygowanie literówek, aniżeli nuda.

7. Wszystkim tym, czym Slythia A z własnego wyboru. Potwory i przedmioty, choć innymi rzeczami nie pogardzę.

8. Dlatego, iż niebo jest niebieskie W sumie nie wiem, czy skłamać, czy nie.
Poważnie mówiąc, może dlatego, iż mam swój wiek, potrafię panować nad emocjami, kończę rzeczy, które zaczynam i się nie poddaję przy defektach?

Ostatnio edytowany przez Krukson - 26-04-2009 o 10:04.
Krukson jest offline