Zobacz pojedynczy post
stary 23-04-2009, 13:22   #123
Evil Maul
Użytkownik Forum

Evil Maul's Avatar

Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
Domyślny

Ehh..DB pamiętam jak z początku go nie lubiłem (przez ten francuski bełkot), ale w wieku 12 lat z ciekawości przerzuciłem na RTL7 akurat leciał ostatni odcinek DBZ i zaraz po nim DBGT (trochę z początku tego nie czaiłem bo Goku był duży i nagle mały się zrobił Xd ) no a później to już się wciągnołem (nawet jeszcze gdzieś w piwnicy mam wszystkie 42 tomy DB hehe). Co do tematu to Dragon Ball ewolucja to totalna klapa,dno itp itd szkoda czasu i w ogóle, już lepsza wersja jest Dragon Ball - The Magic begins na Youtube jest cały film do obejrzenia tego filmu bodajże z '89 roku :
http://www.youtube.com/watch?v=jX38JOO1lTY

i moim zdaniem ta wersja jest o wiele wiele lepsza i chociaż stara się podtrzymać klimat Dragon Balla nie to co ta amerykańska szmira =P
@edit
Mam jeszcze pytanko do was ogląda ktoś może z was Dragon Ball Kai to taka skrócona wersja DBZ z 293 odcinków do 100 ? w każdą niedziele jest premiera :> jeżeli tak to mam pytanie do tych co oglądali jak wam się podoba? moim zdaniem opening i ending DB Kai jest zajebisty! co do jakości to narazie tylko zauważyłem że kreska jest poprawiona w kilku scenach między innymi scena walki Goku vs Raditz no i Vegecie trochę włosy poprawili a nie jak na samym początku miał takie ciemno-rudawe

Ostatnio edytowany przez Evil Maul - 23-04-2009 o 13:30.
Evil Maul jest offline   Odpowiedz z Cytatem