Zobacz pojedynczy post
stary 23-04-2009, 15:13   #375
Kanq
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 12 2007
Lokacja: Radom

Stan: Na Emeryturze
Imię: Enzos
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miniutek Pokaż post
Twoja powyzsza wypowiedz jest najlepszym dowodem na to dlaczego ludzie na moim poziomie nie powinni rozmawiac z ludmzi na Twoim poziomiel. Argumenty typu jestes frajer, albo co by bylo gdyby sa wlasciwe dzieciom, ludziom slabym i tym ktorzy nie maja prawdizwych argumentow, wiec wybacz, ale nie bede z Toba dalej dyskutowal, gdyz po prostu na to nie zaslugujesz. Pozwol, ze kazdy z nas pozostanie, przy swoich pogladahc, Ty bedziesz uwazal, ze ja sie mam za doroslego, ja bede uwazal, ze faktycznie tak jest.
Wieciej nie ma tu z czym polemizowac, bo jak juz wspomnialem, prawdziwych argumentow nie masz. Moze sie tu dalej produkowac i rozbijac nie swoj temat, w ktorym jakbys nie zauwazyl- ja do tej pory tylko daje screeny, ale na moja reakcje juz nie licz bo nie jestes jej wart dzieciaku. PEwien jestem, ze predzej czy pozniej ci sie znudzi, papa.

smieszysz mnie "dorosly czlowieku". dawno temu moj dobry kolega byl w twojej gildi i opowiadal mi o tobie ( mozesz to uznac ze sobie to wymyslilem ale to prawda jest) jestes graczem ktory uwaza siebie za naj i wogole nikt nie jest tak dobry jak ty - bo ty 2 x wbiles 100lvl nie no gz poprostu!!!! zal mi cie ;s na tibia.com napisales ze rat slayers sa jedna z najlepszych polskich gildii... audhsaudhsahu dopierdoliles tym - bez obrazy Leon. pozdrawiam cie drogi Uszologu! <- nick tez smieszny <lol2>
Kanq jest offline   Odpowiedz z Cytatem