23-04-2009, 15:13
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2007
Lokacja: Radom
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miniutek
Twoja powyzsza wypowiedz jest najlepszym dowodem na to dlaczego ludzie na moim poziomie nie powinni rozmawiac z ludmzi na Twoim poziomiel. Argumenty typu jestes frajer, albo co by bylo gdyby sa wlasciwe dzieciom, ludziom slabym i tym ktorzy nie maja prawdizwych argumentow, wiec wybacz, ale nie bede z Toba dalej dyskutowal, gdyz po prostu na to nie zaslugujesz. Pozwol, ze kazdy z nas pozostanie, przy swoich pogladahc, Ty bedziesz uwazal, ze ja sie mam za doroslego, ja bede uwazal, ze faktycznie tak jest.
Wieciej nie ma tu z czym polemizowac, bo jak juz wspomnialem, prawdziwych argumentow nie masz. Moze sie tu dalej produkowac i rozbijac nie swoj temat, w ktorym jakbys nie zauwazyl- ja do tej pory tylko daje screeny, ale na moja reakcje juz nie licz bo nie jestes jej wart dzieciaku. PEwien jestem, ze predzej czy pozniej ci sie znudzi, papa.
|
smieszysz mnie "dorosly czlowieku". dawno temu moj dobry kolega byl w twojej gildi i opowiadal mi o tobie ( mozesz to uznac ze sobie to wymyslilem ale to prawda jest) jestes graczem ktory uwaza siebie za naj i wogole nikt nie jest tak dobry jak ty - bo ty 2 x wbiles 100lvl nie no gz poprostu!!!! zal mi cie ;s na tibia.com napisales ze rat slayers sa jedna z najlepszych polskich gildii... audhsaudhsahu dopierdoliles tym - bez obrazy Leon. pozdrawiam cie drogi Uszologu! <- nick tez smieszny <lol2>
|
|
|