[EDIT] Legenda (żeby było łatwiej czytać

) :
po "------" są teksty Hoomika
Koniec legendy
@hoomik
Cytuj:
Cytuj:
I odezwał się WIELKI WŁADCA I MĘDRZEC. DOROSŁY CZŁOWIEK
----------
zacytuj prosze, gdzie siebie za takiego uwazam. Hmm? Nie mozesz? Ojeeeeej, jakiez to dla mnie wielkie zdziwienie...
|
Przepraszam Cię, ale ja tutaj wcale nie cytowałem Ciebie. Uważasz, że Ciebie cytuję? Ja bym to Twoje "uważanie" nazwał nadinterpretacją.
Cytuj:
Cytuj:
Ja mam dopiero 16 lat ale conieco wiem o świecie.
----------
ta...
|
No tak, Ty przecież wiesz najlepiej...
Cytuj:
Cytuj:
Człowieku! Skąd ty do cholery możesz wiedzieć co Ci ludzie robią w wolnym czasie?
----------
****a, dude, czytaj uwazniej moje posty jezeli zamierzasz je krytykowac:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hoomik kilka postow wczesniej
Sorx, wiem, ze nie mam prawa wydawac takich osadow nie poznajac kogos, ale nie moglem sie powstrzymac po prostu
|
Zaraz po tym, jak napisałeś "Sorx...(...)" napisałeś to:
Cytuj:
Cytuj:
moje zycie nie jest ani nudne ani malo urozmaicone..
----------
ta, te ciagle wyprawy na hunty dodaja zyciu smaczku, no nie? -.-
|
Bardzo się cieszę, że wiesz co to jest ironia i sarkazm, ale proszę, nie oceniaj ludzi i nie pisz takich tekstów.
Cytuj:
Cytuj:
Może tylko w wakacje siedzą 16h
----------
a to cos zmienia? Uzaleznienie to uzaleznienie, niewazne kiedy...
|
Przepraszam, ale uciąłeś dwa wyrazy. Ja napisałem: "Może tylko w wakacje siedzą 16h, jak się nudzą". Ale masz rację, to jest uzależnienie.
Cytuj:
Cytuj:
Może oni piszą to ironicznie?
----------
chyba sam nie wierzysz w to, co piszesz...
|
To, że Ty jesteś wspaniałym Władcą Ironii, to nie oznacza, że inni się nią nie mogą posługiwać...
Cytuj:
Cytuj:
Ty nic nie wiesz.
----------
przepraszam. Poprawie sie. Postaram sie dorownac tobie, chodzacemu idealowi, ktory wie wszystko, a bynajmniej wiecej ode mnie. Jeszcze raz przepraszam. Przepraszam ze sie urodzilem. To sie wiecej nie powtorzy 
|
Ja przepraszam Cię bardzo, ale to zdanie jest dalszym ciągiem zdania: "Może tylko w wakacje siedzą 16h, jak się nudzą? Może oni piszą to ironicznie? Ty nic nie wiesz". Przykro mi, aż tak wysokiego mniemania o sobie nie mam.
Cytuj:
Cytuj:
Ty jesteś taki dorosły, że w Avatarze masz Hitmana i masz banner z Hitmanem. Może jesteś uzależniony od Hitmana?
----------
o ja ciez ****a mac *******e ;DDDDD Tak glupiego, debilnego i - jakkolwiek by to zabrzmialo - smiesznego zdania to od dawna w necie nie widzialem ;]]] Czesto tez ubieram sie w swetry - moze jestem uzalezniony od nich? Aha, pijam tez herbate - koniecznie slodzona. Uzaleznienie od cukru (slodyczy?). No i bym zapomnial - od czasu do czasu zdarzy mi sie (uwaga, tylko nie zemdlej z wrazenia... gotowy?) usiasc przy komputerze!!! AACH, JESTEM UZALEZNIONY!!!
again, chyba sam nie wierzysz w to, co piszesz...
|
O, Władco Ironii i Sarkazmu! Znalazł się jednak ktoś kto też się posługuje tymi formami. To była ironia i to było nawiązanie do twoich poprzednich wypowiedzi o uzależnieniu. Przepraszam że pod koniec tego zdania nie dałem "

", bo się nie zorientowałeś widocznie, że ja nie mówię do końca serio. Następnym razem się poprawię.
Cytuj:
Cytuj:
Weź się w ogóle już nie odzywaj...
----------
krotko: bo co? Bo smiesza cie moje posty? Not my problem, nie bede sie przejmowac czyims ciasnym (nie mylic ze scislym ;>) umyslem...
|
Przykro mi, ale jednak Twoje posty mnie nie śmieszą, tylko hmmm... denerwują. Tak, nie jestem umysłem ścisłym, chodzę do klasy literacko-kulturowej. A chodziło mi żebyś się nie odzywał, bo niektóre Twoje ironiczne odzywki są wnerwiające.
To by było na tyle. Przepraszam, że to wszystko takie długie, ale to nie ode mnie zależy...