Zobacz pojedynczy post
stary 09-02-2005, 18:18   #17
roofoos
Użytkownik Forum

roofoos's Avatar

Data dołączenia: 07 02 2005
Lokacja: Warszawa

roofoos ma numer GG 4056997
Domyślny

[EDIT] Legenda (żeby było łatwiej czytać ) :

po "------" są teksty Hoomika

Koniec legendy

@hoomik

Cytuj:
Cytuj:
I odezwał się WIELKI WŁADCA I MĘDRZEC. DOROSŁY CZŁOWIEK
----------
zacytuj prosze, gdzie siebie za takiego uwazam. Hmm? Nie mozesz? Ojeeeeej, jakiez to dla mnie wielkie zdziwienie...
Przepraszam Cię, ale ja tutaj wcale nie cytowałem Ciebie. Uważasz, że Ciebie cytuję? Ja bym to Twoje "uważanie" nazwał nadinterpretacją.

Cytuj:
Cytuj:
Ja mam dopiero 16 lat ale conieco wiem o świecie.
----------
ta...
No tak, Ty przecież wiesz najlepiej...

Cytuj:
Cytuj:
Człowieku! Skąd ty do cholery możesz wiedzieć co Ci ludzie robią w wolnym czasie?
----------
****a, dude, czytaj uwazniej moje posty jezeli zamierzasz je krytykowac:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hoomik kilka postow wczesniej
Sorx, wiem, ze nie mam prawa wydawac takich osadow nie poznajac kogos, ale nie moglem sie powstrzymac po prostu
Zaraz po tym, jak napisałeś "Sorx...(...)" napisałeś to:
Cytuj:
Cytuj:
moje zycie nie jest ani nudne ani malo urozmaicone..
----------
ta, te ciagle wyprawy na hunty dodaja zyciu smaczku, no nie? -.-
Bardzo się cieszę, że wiesz co to jest ironia i sarkazm, ale proszę, nie oceniaj ludzi i nie pisz takich tekstów.
Cytuj:
Cytuj:
Może tylko w wakacje siedzą 16h
----------
a to cos zmienia? Uzaleznienie to uzaleznienie, niewazne kiedy...
Przepraszam, ale uciąłeś dwa wyrazy. Ja napisałem: "Może tylko w wakacje siedzą 16h, jak się nudzą". Ale masz rację, to jest uzależnienie.
Cytuj:
Cytuj:
Może oni piszą to ironicznie?
----------
chyba sam nie wierzysz w to, co piszesz...
To, że Ty jesteś wspaniałym Władcą Ironii, to nie oznacza, że inni się nią nie mogą posługiwać...
Cytuj:
Cytuj:
Ty nic nie wiesz.
----------
przepraszam. Poprawie sie. Postaram sie dorownac tobie, chodzacemu idealowi, ktory wie wszystko, a bynajmniej wiecej ode mnie. Jeszcze raz przepraszam. Przepraszam ze sie urodzilem. To sie wiecej nie powtorzy
Ja przepraszam Cię bardzo, ale to zdanie jest dalszym ciągiem zdania: "Może tylko w wakacje siedzą 16h, jak się nudzą? Może oni piszą to ironicznie? Ty nic nie wiesz". Przykro mi, aż tak wysokiego mniemania o sobie nie mam.
Cytuj:
Cytuj:
Ty jesteś taki dorosły, że w Avatarze masz Hitmana i masz banner z Hitmanem. Może jesteś uzależniony od Hitmana?
----------
o ja ciez ****a mac *******e ;DDDDD Tak glupiego, debilnego i - jakkolwiek by to zabrzmialo - smiesznego zdania to od dawna w necie nie widzialem ;]]] Czesto tez ubieram sie w swetry - moze jestem uzalezniony od nich? Aha, pijam tez herbate - koniecznie slodzona. Uzaleznienie od cukru (slodyczy?). No i bym zapomnial - od czasu do czasu zdarzy mi sie (uwaga, tylko nie zemdlej z wrazenia... gotowy?) usiasc przy komputerze!!! AACH, JESTEM UZALEZNIONY!!!
again, chyba sam nie wierzysz w to, co piszesz...
O, Władco Ironii i Sarkazmu! Znalazł się jednak ktoś kto też się posługuje tymi formami. To była ironia i to było nawiązanie do twoich poprzednich wypowiedzi o uzależnieniu. Przepraszam że pod koniec tego zdania nie dałem "", bo się nie zorientowałeś widocznie, że ja nie mówię do końca serio. Następnym razem się poprawię.
Cytuj:
Cytuj:
Weź się w ogóle już nie odzywaj...
----------
krotko: bo co? Bo smiesza cie moje posty? Not my problem, nie bede sie przejmowac czyims ciasnym (nie mylic ze scislym ;>) umyslem...

Przykro mi, ale jednak Twoje posty mnie nie śmieszą, tylko hmmm... denerwują. Tak, nie jestem umysłem ścisłym, chodzę do klasy literacko-kulturowej. A chodziło mi żebyś się nie odzywał, bo niektóre Twoje ironiczne odzywki są wnerwiające.
To by było na tyle. Przepraszam, że to wszystko takie długie, ale to nie ode mnie zależy...

Wywiad ze $corcererem:
http://forum.tibia.pl/showthread.php...132#post259132

Forum - wizja artystyczna
http://www.forum.tibia.pl/showthread...169#post271169

Ostatnio edytowany przez roofoos - 09-02-2005 o 18:23.
roofoos jest offline   Odpowiedz z Cytatem